Freestyle DM 2012

Endnu en gang foregår Freestyle DM 2012 i Tignes, Frankrig. I uge 13, vil danmarks bedste freestylere samles for at vinde DM i freestyle. Der vil blive konkurreret i Halfpipe, Slopestyle og Big Air. 

Freestyle DM på X Games baner

Som sidste år vil konkurrencerne foregår på basis af Europe X games banerne, hvilket vil sikre de danske freestylere bedst mulige forhold for at give den fuld gas for det store feststemte publikum. DM i Freestyle er meget mere end en skikonkurrence, det er også en hyggelig skiuge med masser af gode aktiviteter i form af BBQ’s, masser af koncerter, gode speakere og DJ’s. Alt i alt vil det blive en fantastisk festlig uge med masser af skiløb og gode fester med andre skientusiaster, og selvfølgelig cremén af den danske freestyle scene.

DJ line-up

Bang Bang (Hele Vejen Crew) // Vilde Dyhr (Hele Vejen Crew) // DJ Emil Lange (Cheff Records) // Dokkedal (Den Sorte Skole) // Dixone // DJ Joa Kemi

Rejs til DM i freestyleski

Den 14. marts stopper muligheden for at bestille billet til Freestyle DM. Det vil blive den skitur med de fedeste fester, masser af sol og det vildest show nogensinde. Thinggaard har åbnet for sidste øjebliks tilbud til en uhørt lav pris.

1 – DM I TIGNES I UGE 13 – VINTERENS BILLIGSTE (OG HYGGELIGSTE)!

Billig skitur til et verdensklasse skiområde, Tignes Espace Killy, i uge 13!

Bestil rejsen inden den 14. marts for kun 3695,- inkl liftkort, bolig og transport.

2 – DM I TIGNES I UGE 13 – PÅ FØRSTE KLASSE!

Pakken indeholder direkte fly (t/r) fra KBH, flytransfer (t/r) ophold på det luksuriøse Hotel Nevanda samt 6 dages liftkort til Super Tignes.

Prisen er sølle 6.395,- (normal pris: 7.695,-)

Vil du gerne deltage, kontakt da Nikolaj Vang for at høre om den specielle riders pakke.

Freestyle DM luksus

Bestil din tur til Freestyle DM 2012 lige HER.

Læs mere om Freestyle DM 2012 på deres egen hjemmeside.