I franske Tignes bliver Freestyle DM for tredje gang afholdt på verdens bedste X Games baner. Niveauet havde endnu en gang fået et nøk opad og de mange danske freestylere viste deres bedste og sværeste tricks frem på de store kickers og cool jib setups.

Banen bestod af et rail/box setup efterfulgt af tre store kickers og afsluttes med endnu et jib setup. Det gav masser af muligheder for variation og for at vise både tekniske og stilede tricks på den velshapede bane.

Hans jakob freestyle DM
Hans-Jakob med god stil i luften. Foto: Jesper Grønnemark

Efterfølgende har der været lidt beef omkring dommerpræstationen. Som det også kan ses i GoPro’s video fra finaledagen er Hans-Jakob bestemt ikke tilfreds med at blive 2’er. Jeg vil ikke gøre mig til dommer over, hvad der er fortjent eller ej. Men se videoerne fra finalen og kommentér gerne med din mening omkring resultat til Freestyle DM 2013.

Resultater Freestyle DM 2013 slopestyle

Junior

  1. Sebastian Jensen
  2. Tobias Ingversen
  3. Andreas Jensen

Damer

  1. Maya Casier
  2. Isabella Jensen
  3. Maria Christensen

Herre

  1. Rasmus DJ
  2. Hans-Jakob Brandt
  3. Thomas Trads

Videoer fra Freestyle DM

Der bliver lavet rigtigt mange fede videoer til Freestyle DM, hvilket gør at også os, som ikke kan være i Tignes kan få lov til at se al action fra konkurrencen. Endnu en gang et stort tak til skiers.dk for altid at være hurtige til at uploade videoer fra konkurrencer over hele europa.

Skiers.dk til slopestyle træning

Slopestyle træning fra Michael Gramtorp

Skiers.dk med alle vinder runs fra finalen

GoPro til slopestyle finale