Jeg har i denne sæson allerede haft 30+ dage på ski. I løbet af den tid har jeg været på skitouring, droppet klipper, kørt park og dyb pudder. Derfor synes jeg at det er på tide med en status på skijakken Cross Kalix og hvordan jakken har klaret strabadserne.

Cross Kalix skijakke

Cross Kalix i den simple og cool sorte farve

Cross Kalix er en funktionel 3-lags skaljakke, som er vandafvisende op til 20.000mm og åndbar op til 20.000g. Jakken har et regulært fit og jeg har valgt den i et simpelt sort design.

Hvad er godt?

Først og fremmest så fungerer jakkens vandafvisende egenskaber til UG. Jeg kørte hoftedyb pudder hele åbningsdagen, bell-to-bell, og jeg var fuldstændig tør da jeg kom hjem. Det gør virkeligt meget for ens kropstemperatur og lysten til at stå på ski. Pasformen er rigtigt behagelig, jakkens regulære fit passer godt til kroppen og man bliver ikke forhindret i nogen bevægelser. Snefanget er effektivt og kan nemt sættes sammen med de tilhørende skibukser, Cross Abisko.

Powder ski St. Anton

Det er hårdt at teste gear 🙂 Foto: Chalet Rafalt

Hvad er knap så godt?

Jeg er meget imponeret over jakken og jeg har aldrig tidligere været så tilfreds med en skijakke. Jeg synes dog at jakken mangler nogle flere lommer, især på indersiden, kunne de godt have inkluderet nogle flere lommer. Jeg har bl.a. tabt to telefoner, fordi det er svært at holde tingene adskilt med kun én brystlomme.

Ellers er jeg rigtigt glad for skijakken og satser på at den skal følge mig igennem resten af sæsonens forhåbentlige dybe sne.

Præsentation af Cross Kalix

I videoen herunder fortæller jeg lidt mere om hvad jeg synes om Cross Kalix

Cross Kalix – Funktionel Skijakke from Freeskiing.dk on Vimeo.