Første tur i Parken

Vi startede ferien med en tur i St. Anton Park på Rendl Beach, det var utrolig svært at komme i gang igen. Jeg arbejde med min 540 fra sidste sæson, men uden held. Efter en håndfuld crashes, stod jeg den langt om længe. Men 540’eren var langt fra tilfredsstillende, teknikken var utrolig dårlig, og fik slet ikke begge ben ordentlig med rundt.  Sluttede dag 1 af med en utrolig irriterende følelse, og en utrolig øm hofte.

Offpiste i St. Anton

De næste dage bød på fine mængder pudersne, og det var tid til at få kørt i St. Antons fantastiske offpiste paradis. Vi havde 3 helt fantastiske dage fra tidlig morgen til sen eftermiddag i Offpisten, og det var nok af udfordringer at tage fat i. Martin havde drømt om at tage et stort drop på Backside, og han viste mig så droppet næste morgen. Jeg kunne slet ikke fatte hvad det var jeg så, droppet var over dobbelt så stort, som nogle af de største drops vi havde taget sidste år. Til at starte med stod jeg bare og grinte af det, men fandt hurtigt ud af at Martin mente det seriøst. Jeg ville på ingen måder trække mig, så vi slog om hvem der skulle starte ud. Jeg tabte og måtte derfor få æren, en af mine andre venner stod klar med spejlrefleks i bunden til at tage billeder af os. Jeg rystede lidt i benene, men fik til sidst samlet nok mod, 3-2-1. Droppet var helt fantastisk, og vi landende i en stor drive af sne, hvilket gav et sindssyg adrenalinkick, samt en masse utrolig fede billeder.

Martin freeskiing

Kickersession i tøvejr

De sidste 2 dage bød på store mængder nedbør og utrolig høje temperaturer, hvilket resulterede i enormt tung sne. Det var nærmest umuligt at finde nogle gode offpiste runs, uden at sneen var pokkers tung. Vi besluttede os derfor for, at bygge en kicker i offpisten. Vi brugte en time på at bygge en backflip-kicker og en lidt fladere kicker til frontflip og spin. Startede ud med at stå min backflip i første forsøg, hvilket var en enorm fed følelse. Efter 4 vellykkede backflips, var det tid til at forsøge frontflip igen. Lavede to ganske fine frontflips til at starte med, og besluttede mig for at gå All-in, prøvede at lave frontflip med halvskrue, og endte med at stå det nye trick efter to forsøg.

Backflip St. Anton

Frontflip i parken

Jeg gik rundt med tanken om at lave frontflip i parken et lille døgns tid. Næste morgen stod jeg i parken, jeg var utrolig nervøs for tricket, men fik til sidst samlet nok mod. Jeg tog med god tid, og til sidst var jeg klar til at forsøge. Jeg endte med at crashe det første forsøg, uden det helt store styrt. Tog liften op, og prøvede igen og igen. Efter 3-4 forsøg stod jeg den sikkert hver gang. Og sluttede den sidste dag af, med at lave frontflip på begge hop i et run. Ferien hos Martin sluttede derfor af på bedste vis.