Oakley har før i tiden lavet flere store goggles, men Oakley Canopy vil blive deres første virkeligt oversized goggle. Oakley Canopy kombinerer klassiske Oakley værdier i det nye oversized design. Det gælder deres anti-dug teknologi, gode pasform, High Definition Optics og naturligvis flot design. Det nye oversized design giver tilmed et forbedret perifert udsyn.

Oakley Canopy goggles

En farverig Oakley Canopy model

Optimeret oversize

De nye Oakley Canopy er ikke bare blevet lavet store for størrelsens skyld. Oakley kalder det selv for “optimeret oversize”. Det betyder at de kombinerer fordelene fra de oversized goggles, som f.eks. det større synsfelt, med fordelene fra mindre goggles, som den alsidige og gode pasform. For at dette har kunnet lade sig gøre har Oakley fremstillet en ny og speciel konstruktion omkring næseryggen, som gør at Oakley Canopy passer til alle. Det er også ligegyldigt om du kører med skihjelm eller ej. Pasformen og komforten er i top uanset hvad.

Linsen i Oakley Canopy

Linsen i Oakley Canopy lever op til de høje krav fra markedet og fra Oakley selv. Med High Definition Optics, 100% UV-beskyttelse og mulighed for iridium belægning og polarisering, kan du være sikker på at dine øjne får det bedste af det bedste.

Oakley Canopy – Introduktion på video

Her kan du høre Oakleys produktmanager introducere dig til Oakley Canopy:

Oakley Canopy og stjernerne

Tanner Hall og Jacob Wester er i løbet af den netop overståede skisæson allerede blevet spottet med de nye Oakley Canopy goggles. Det virker unægteligt til at de er blevet glade for de nye oversized goggles. Tanner Hall er blevet så glad for Oakley Canopy at han kommer med sin egen pro-model. Som alle hans andre pro-models er denne også i et rastainspireret design.

Dårligt syn?

Noget af det jeg allerbedst kan lide ved de nye Oakley Canopy er muligheden for at kombinere dem med et par almindelige briller. Det betyder at alle de mange som bruger briller i Danmark ikke behøver at bøvle med at finde et par specielle goggles eller vænne sig til at tage kontaktlinser i hver dag. Oakley Canopy har plads til brillerne.

Et overview over Oakley Canopys features:

Oakley Canopy features

Foto: Skiersrealm.com

Vil du vide mere om Oakley goggles? Her kan du læse meget mere om Oakley skibriller