GoPro HD Hero2 er dobbelt så kraftig som sin forgænger. Udefra ser de to kameraer stort set ens ud, men kigger man på teknikken og features i det nye GoPro HD Hero2 bliver man forbløffet. Kameraet er designet til professionelle, men ligger i en prisklasse, hvor alle kan være med. Stadig i det lille, kompakte hus optager GoPro HD Hero2 i 1080p, helt op 120 fps, tager 11MP billeder, op til 10 billeder per sek. og med en vidvinkel op til 170 grader.  Virkeligt imponerende.

GoPro HD Hero2 tilbehør

Med det GoPro HD Hero2 hjelmkamera, kommer også en masse nye features og tilbehør. Med Wi-Fi BacPac™ and Wi-Fi Remote™ Combo Kit, bliver det muligt at fjernstyre op til 50 GoPro HD Hero2 hjelmkameraer, på samme tid. Samtidigt bliver det også muligt at livestreame sine optagelser direkte computer, iphone eller Ipad.

Opdateringer til GoPro HD Hero2

For at kunne få det optimale ud af den nye billedprocessor, som tager op til 11MP billeder, blev GoPro nødt til re-designe linsen. Linsen på det nye GoPro HD Hero2 er derfor dobbelt så skarp som forgængeren. GoPro har også opdateret skærmen, som eftersigende skulle været blevet endnu nemmere at benytte, på trods af de udvidede muligheder med det nye GoPro HD Hero2.

GoPro HD Hero2 er endnu ikke kommet til Danmark, men hjelmkameraet kommer til landet indenfor den nærmeste fremtid. Personligt kan jeg ikke vente med at prøve kameraet.

Indtil da, kan i nyde det flotte edit, direkte fra GoPro:

Det bliver rigtigt fedt at se de mange POV edits i næste sæson, der er filmet med GoPro HD Hero2.

Hvor kan jeg købe et GoPro Hero 2 ?

GoPro hero 2

Gopro Hero HD 2 er så småt ved at indtage de danske skishops rundt omkring i landet.