Se dit eget DM-gennemløb på storskærm

GoPro har valgt at engagere sig fuldstændigt på den danske freeride scene og kommer til årets Freeride DM. GoPro vil tilbyde deltagerne – og sikkert også interessede publikummer – at teste markedets nyeste actionkameraer. GoPro kameraerne er som skabt til action, og de er en af verdens største udbydere af actionkameraer.

Det nyeste GoPro HD Hero2 Outdoor Edition er utroligt populært blandt skiløbere, mountainbikere og andre outdoor-entusiaster. GoPro HD Hero2 kan spændes på skihjelmen, skistaven eller brystkassen. Du kan dermed filme din nedfart fra top til bund i HD kvalitet.

GoPro screen capture

Screenshot fra Martin’s GoPro hjelmkamera.

Demotelt med fladskærme

GoPro ankommer med et stort demo-telt, hvor der vil være alt hvad skihjertet begærer. Det vil også være muligt at koble sit testkamera til store fladskærme. Dermed kan man, med en Red Bull i hånden, tjekke om ens gennemløb forløb som planlagt.

“Vi ved af erfaring, at noget af det, der er allerstørst interesse for, er vores videoer fra konkurrencen. Dem plejer vi at smide op på storskærm på baren til afterski. Nu kan folk se dem umiddelbart efter, de har droppet den sidste store klippe og slået det sidste sving”, forklarer arrangør Jeppe Hansen.

Bliv årets GoPro-rider

Et af flere nye tiltag ved årets Freeride DM i Tignes vil blive ugens gennemgående GoPro konkurrence. Et dommerpanel af folk fra GoPro og Helly Hansen Freeride DM vil kåre det bedst filmede nedløb under konkurrencen. Vinderen kan se frem til lækre ting fra GoPro – og sikker også stor jubel fra demo-teltet, hvor gennemløbene på storskærm uden tvivl bliver et tilløbsstykke uden lige.