Leo Taillefer, Julien Lange og alle deres venner ripper rundt i det store og omfattende Val d’Isere skiområde. Uanset om det er klipper, naturlige hits eller hjemmebyggede kickers så smider de store og stilede tricks til pow. Det ser ufatteligt godt ud og er meget underholdende.

Good People Stay Young = GPSY Feelin

GPSY Feelin skifilm
Screenshot fra T.A.Z

Det franske ski- og snowboardkollektiv ønsker at bryde konventionerne for almindelig freestyle og tænke mere ud af boxen. Tænke som sigøjnere.

GPSY Feelin – T.A.Z

T.A.Z er deres seneste skifilm. Hele filmen foregår i et roligt tempo, som virkeligt viser hvor dyb sneen er og hvor langt de flyver. Man kan opsummere skifilmen med slow motion og god musik. T.A.Z står for: Temporary Autonomous Zone

GPSY Feelin – Gonzo

Skifilmen er Gonzo er inspireret af den nu afdøde journalist Hunter S. Thompsens meget subjektive journalistiske skrivestil, som fortæller historien fortalt fra en første-persons fortæller.

GPSY Feelin – Feelings

Alt om filmen står på fransk, og jeg har endnu ikke fået set den. Men holder skifilmen niveauet, er den et kig værd. Jeg skal i hvert fald se den næste gang jeg får en halv time fri.

GPSY Feelin – SA REC

Første film fra GPSY Feelin