Mangler du inspiration til din næste skiferie? Eller er du bare nysgerrig om, hvor du finder den bedste destination til familien eller til skiferien med drengene? Om du har bestilt din skiferie eller ej, så vil du få glæde af årets bedste, og GRATIS, e-bog fra Blacksnow.dk

Få fat i din kopi af “Din digitale guide til Europas bedste skisportsdestinationer” her

(E-bogen er naturligvis helt gratis – Alt du skal gøre er at indtaste din mail og du får tilsendt 1 stk. E-bog med det samme)

Blacksnow e-bog

Overskuelig og informativ

Bogen er delt op i rigtigt mange kategorier. Disse kategorier er bl.a. Bedste skiområde til begyndere, til den øvede, til eksperten, bedste snowpark, bedste offpiste og største liftkort. Udover at have inddelt skiområderne i en masse kategorier har Martin også snakket med nogle af danmarks bedste skiere og snowboardere, såsom Rasmus DJ, Tomas Kamp, Martin Lübecker m.fl.

Hvad tror du Åre, Hemsedal og Cervinia har tilfælles?

e-bog blacksnow2

Uddrag fra E-guiden

Vidste du at Laax i Schweiz har Europas første og bedste indendørs freestyle træningscenter?

LAAX

Laax i Schweiz bliver konsekvent nævnt på alle lister over skiløbere og snowboarderes favorit snowparks i Europa. Skiområdet har en stor tradition indenfor freestyle, og har derfor skabt Europas første indendørs freestyle træningscenter. Om vinteren har Laax hele fire snowparks i forskellig størrelser og sværhedsgrader. Alle har derfor mulighed for at lære at køre i snowparks. >Deres snowparker har alt fra boxe til teknisk svære rails, store og små kickers og Europas største halfpipe. Laax er ikke særligt kendt i Danmark, men indenfor freestyle er det et af epicentrene i Europa, med flere store konkurrencer i løbet af vintersæsonen. Der er ingen tvivl om at Laax, vil gøre dig til en bedre freestyler.

Europas bedste skiområder

E-bogen er spækket med informative beskrivelser af de bedste skiområder i Europa. Informationen er blevet samlet gennem længere tid og samlet til denne GRATIS e-bog, som du nemt kan få fingrene i.

Martin forklarer dig her, hvorfor du kan bruge E-bogen:

Find inspiration til din næste skiferie

Blad rundt i E-bogen og få gode idéer til, hvor du kan bruge din næste skiferie. Den GRATIS e-bog er stopfyldt med masser af gode skiområder. Måske kan du blive inspireret til at prøve et nyt skiområde.

Download din kopi af den GRATIS E-guide lige her