En afsindig imponerende præstation af Greg Hill, som tidligere har skitouret 2 mio. feet på et år og hele 50.000 feet i løbet af 24 timer. Men hans “March Madness” var alligevel et stort projekt, som ville kræve en stor indsats hver eneste dag i løbet af en hel måned.

Nye runs hele tiden

Samtidig har han gjort det, uden at køre det samme run to gange. Hele tiden har han søgt nye toppe og nedfarter. For at det ikke skal være løgn, så har British Columbia også været ramt af nogle af de sværeste sne- og lavineforhold i mange år, hvilket har givet ham en ekstra udfordring.

Greg Hill

Greg Hill på vej mod toppen. Foto: Bruno Long

Mere end 3000 højdemeter pr. dag

I gennemsnit tourede han omkring 7 timer hver gang han var ude. Hvilket gav ham omkring 12.000 feet om dagen i gennemsnit, dette gav ham mulighed for at holde nogle hviledage, for at holde kroppen og sindet stærkt. I løbet af marts nåede han op på 10 forskellige prominente toppe forskellige steder i British Columbia.

Test af nye produkter fra Salomon og Suunto

En del af projektet gik ud på at teste og give feedback på nye produkter fra Salomon og Suunto. Produkter som vil blive tilgængelig for menigmand til vinteren 2015/16. Mon ikke vi får nogle touringstøvler, -bindinger og -ski at se fra Salomon? Det bliver i hvert fald spændende at følge med i.

Video