Banebrydende koncept

Konceptet bag H2 Flow går kort fortalt ud på, at intet isolerer bedre end luft. Så ved at lave lufthuller i tøjet, får du tøj, der er varmt, når luften er stillestående. Samtidig har de her jakker også mulighed for mekanisk ventilering, så du enkelt kan regulere temperaturen ved at få luften i lufthullerne til at flytte sig fortæller marketing manager i Skandinavien Christian Erga og fortsætter:

Fordelen ved det her er ganske simpel – brugeren kan stå på ski uden at skulle bekymre sig om at blive svedig og derefter kold.

H2 Flow systemet, der er en gigantsatsning fra Helly Hansen, består af en række luftpuder inde i tøjet, der holder på luften. Den mekaniske ventilering giver dermed brugeren mulighed for at kunne ventilere luften og dermed også varmen alt efter behov og aktivitet.

H2 flow skijakke

Prisvindende jakke

Hos Helly Hansen er man stolte over allerede nu at have vundet priser for H2 Flow opfindelsen. Systemet har allerede vundet flere priser verden over for dens nytænkning og effektive teknologi. H2 Flow har bl.a. vundet følgende designpriser:

  • Best in Show. Outdoor Forhandler Winter 2012
  • Award for Design Excellence 2013 – Fra Norge

Den danske UIAGM bjergguide Asmus Nørreslet har om H2 Flow sagt: “Sandsynligvis den bedste midlayer jakke nogensinde!”

Norge Helly Hansen Ducroz

H2 Flow fås i flere jakker

H2 Flow findes i en række produkter til den kommende vinter og er altså at finde på det danske marked henover vinteren. Blandt andet topjakken Thrym Jacket (62145) til kr. 6500.-, Alpha Jacket (62103) til kr. 3200.- og W Sunrise Jacket (62163) til kr. 6500.-

Systemet er udviklet i samarbejde med en række professionelle bjergguider og skiløbere – blandt andet har verdensmesteren i freeride Aurelien Ducroz været inde over satsningen. Aurelien er skieren i den fede og informative video.

Aurelien Ducroz i Norge