Hvordan fungerer Happy Lens?

I videoen herunder kan de se alt om Happy Lens fra Spy Optics. Bliv gladere allerede i dag. 🙂

[video_lightbox_vimeo5 video_id=115656858 width=1000 height=700 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2013/07/spy-optics-happy-lense-video.jpg]

Teknologien bag linsen

Talrige studier har vist at visse solstråler er godt for dig, og dit humør, mens andre har den modsatte effekt og gør dig i dårligt humør. Den nye Happy Lens fra Spy Optics frasorterer de dårlige solstråler, så du kun bliver påvirket af de gode lysstråler. De vil give dig et boost af energi og du vil opleve et større overskud. De gode lysstråler afbalancerer kroppens døgnrytme så du vil føle dig mere energisk og sove bedre om natten.

I mange år er lysterapi blevet brugt til at behandle eller lindre vinterdepressioner. Den nye Happy Lens teknologi udnytter teknologien, ved at give dig lysbehandling, hver gang du er ude i solen med et par Spy Optics solbriller med Happy Lens teknologi.

Happy Lens Spy
Sådan virker Happy Lens

Bedre farveforhold

Udover den humørforberende effekt, har Happy Lens også stærke kontrastforstærkende egenskaber, så du vil de mest friske farver og et skarpt udsyn. Happy Lens er naturligvis også en polariseret linse, så alle de horisontale lysstråler bliver lukket ude og genskin fra vand eller sne bliver elimineret.

Er du i tvivl om hvad en polariseret linse er? Følg linket og læs vores artikel om polarisede linser