Tilmeldingen til næste års DM i freeride er nu åben. Du kan allerede nu indtast navn og alder på konkurrencens hjemmeside for at sikre dig en plads på holdkortet. Tilmelding kan ske HER.

Helly Hansen Freeride DM logo

Der er endnu mange gode vintermåneder til vi når påsken 2012. Alligevel er der nu blevet åbnet for tilmeldingen til Helly Hansen Freeride DM 2012, som igen foregår i Tignes, Frankrig.

“Vi forventer et rekordstort antal deltagere i år, og lur mig om ikke vi rammer de magiske 100. Og for at vi skal kunne danne os et overblik og skaffe præmier nok, så åbner vi allerede nu for tilmeldingen”, forklarer medarrangør Jeppe Hansen.

Alle skiløbere kan deltage, men af sikkerhedsmæssige hensyn anbefales det at have erfaring med offpiste kørsel.

helly hansen freeride dm klippe

Foto: Troelsiversenphotography.com

Helly Hansen Freeride DM 2012 er et jubilæumsår

Da der blev afholdt freeride DM 2011, kørte 85 glade skiløbere med i konkurrencen. Det tal forventer arrangørerne at overgå i 2012. En af grundene til forventningerne er fordi freeride DM fejrer fem års jubilæum. Og succesen er steget år for år –  i hvert fald hvis man spørger bagmændene:

“84 deltagere var jo helt vildt, og langt over hvad vi forventede. Sammen med det enorme publikum gav sidste års konkurrence os blod på tanden for at skabe noget endnu større i 2012. Så vi satser på flere mennesker, mere hygge, flere aktiviteter og flere præmier”, siger Jeppe Hansen.

Helly hansen freeride dm tilskuere

Foto: Troelsiversenphotography.com

Tilmelding til Freeride DM 2012

Vil du tilmelde til freeride DM 2012, sker der inde på arrangementets hjemmeside Freeridedm.dk. Arrangementet bliver i folkemunde kaldet Danmarks hyggeliste skievent. På hjemmesiden kan du læse meget mere om regler, se billeder fra de tidligere års konkurrencer og tjekke dine kommende konkurrenter ud. Tilmeldingen er IKKE bindende. Det er først, når du står i Tignes under den skarpe påskesol, at du skal tage endelig stilling. Og husk, du skal være fyldt 18 (eler medbringe forældreunderskrift) og være medlem af en dansk skiklub for at deltage i konkurrencen.

Det kan kun blive bedre sneforhold end i 2011, så kom og deltag i Danmarks hyggeligste skievent, ved at tilmelde dig Helly Hansen Freeride DM 2012.