Vejrvindue

Metereologer havde lovet et vejrvindue i løbet af formiddagen og tidligt på eftermiddag. Arrangørerne, Tobias og Jeppe Hansen, håbede på at det var nok til at kunne gennemføre kvalifikationen. Efter at ca. En tredjedel af feltet havde været igennem facet, endte dommerne, arrangører og riders dog med at aflyse resten af kvalifikationen.

Freeride DM vejr
Sigt udover facet, mens det stadig var godt

Eftersom at 75% af feltet ikke havde været igennem konkurrencen er resultaterne blevet nulstillet og Helly Hansen Freeride DM 2013 skal afgøres af et run i morgen onsdag. Her skulle vejret gerne vise sig fra sin bedste side med høj sol, kolde temperaturer og frisk sne.

Freeride DM dårligt vejr
Og så dårligt blev det!

Go big or go home

I morgen bliver det hel afgjort og vi glæder os til et brag af en konkurrence. Langt de fleste riders med ambitioner om at vinde vil helt sikkert satse hele butikken og gå efter sejren.

Johan Duus
En af Danmarks bedste freestylere, Johan Duss, kan også køre freeride

Annulerede runs

Personligt var det ikke det heldigste. Jeg nåede at køre mit run, som en af de første og landede det præcist som jeg ønskede. Det er derfor lidt ærgerligt at resultatet blev nulstillet, men sådan er det og det er nu ens for alle i morgen. Rasmus DJ, Nikolaj Vang og Anders Jeppesen kørte nogle fede runs med høj fart og store klipper.

Freeride Red Bull
Nikolaj Vang går veltilfreds igennem Red Bull porten