Freeride DM for 8. gang

Helly Hansen Freeride DM er et event med mange traditioner, og mindst lige så mange gengangere. Hele det danske skimiljø samles i Tignes i påsken, for at finde danmarks bedste freerider og slutte sæsonen af med et brag. Selvom arrangørerne (læs: Jeppe Hansen) hvert år lover pudder til brystet, er det i min tid endnu ikke sket. Til gengæld er der typiske masser af solskinsdage og endnu mere slush. Det er forårsskiløb når det er bedst.

_DSC8829

Cremen af dansk skiløb

Kombinerer man det med at cremen af danske skiløbere også er at finde dernede, kan du være sikker på at der bliver smidt ned. Overalt bliver der droppet klipper og straigthlinet. Det er rendyrket fornøjelse at være i Tignes i påsken.

Tilmeldte

På nuværende tidspunkt er der allerede tilmeldt 21 herrer og 6 damer, så der er fortsat masser af plads på tilmeldingslisten. Vil du tjekke dine konkurrenter ud? Så kan du gøre det lige her. Konkurrencen er åben for alle og facet bliver valgt efter at der vil være en rute for alle. Både for de mindre erfarne og for eksperterne.

Det skal du holde øje med

_DSC8675

1. Ny Freeride DM bar

Rygterne svirrer i kulisserne om at vi skal vænne os til en helt ny bar. Efter i mange år at have hængt ud på Saloon bar, og sidste år på Couloir, bliver det i år et helt nyt sted. Vi vil ikke afsløre for meget, men du kan evt. smugkigge i programmet for påsken, og finde ud af, hvilken bar der skal være host.

2. Sebastian Jakobsen

En af vores gode venner, som udover at være en talentfuld skiløber, også skulle være helt habil på en MTB. Grunden til at du skal holde øje med ham er at han har lovet at bringe masser af tricks med sig til sit run. Vi glæder os og stoler på ham. Det var på spejderære og alting.

3. Helikopteren

Selvom der nu har været helikopter til Freeride DM flere gange, så er en helikopter stadig bare sej. Hestra Danmark har gjort det muligt igen at få helikopteren til at svæve over konkurrencefacet.

Helikopeter

4. En bred planke

Christoffer fra De Brede Planker har igen været så flink at give dig chancen for at komme på en episk ferie. Hvis du gerne vil vinde et gavekort på 5000 kr til DBP, så skal du bare være tilstede på begge konkurrencedage og du kan vinde den måske fedeste præmie overhovedet.

5. De 3 P’er

Og altid husk de 3 P’er: Penge, pas og prævention!

Vi ses i Tignes!

_DSC8764