Freeride DM er for alle

Påsken i Tignes er årets absolut hyggeligste uge på ski. Hovedeventet er naturligvis Helly Hansen Freeride DM, hvor arrangørerne i år håber på at bryde den magiske grænse på 100 deltagere. Eventet er en flot blanding af elite og bredde. Alle er velkomne til at konkurrere til Freeride DM og alle kan være med.

Kan du køre offpiste og har du udstyret i orden, så er det absolut ingen undskyldning for ikke at stille op til Freeride DM. Det er sjovt, giver et unikt sammenhold og ikke mindst en gratis burger og sodavand.

Credits: Freeridedm.dk

Freestyle camp

Men Helly Hansen Freeride DM er ikke det eneste der sker i Tignes i påsken. Også Freestyle Academy har for andet år i streg valgt at ligge deres FSA Påske Camp i Tignes. Udover undervisning med nogle af danmarks bedste freestylere, vil der også være mulighed for at køre med til FSA Open, som er en hyggelig freestyle konkurrence.

Spring Session

Sidst men ikke mindst, vil der også være Din Camp Springsession, som arrangeres af PlayGround snow. Her vil du kunne komme ned til Tignes for at få freestyle undervisning i Val d’isere parken eller forberede dig til Freeride DM med den tidligere vinder Rasmus DJ og Nikolaj Vang. Til freestyle træningen vil du blive undervist af flere af danmarks bedste freestyle skiløbere.

Helly Hansen Freeride DM

Credits: Freeridedm.dk

Dansk invasion i Tignes

Som du nok kan fornemme er cremen af dansk freeride og freestyle samlet i Tignes til påske. Udover at der vil være masser af inspirerende og lærerigt skiløb, vil der også være gode fester. Udover at kunne stå på ski, kan alle skiere med nogle sæsoner på bagen også finde ud af drikke bajere eller bowle. Der vil således også være rig mulighed for at feste igennem og hygge med de mange danskere i Tignes.

Sådan kommer du afsted:

Helly Hansen Freeride DM arrangerer deres egen tur, sammen med Danski. Det er din mulighed for at møde freeridere på alle niveauer. Tag med bussen derned og nyd de +20 timer med bajere og masser af festlige skiere.

Book din rejse til Helly Hansen Freeride DM med Danski her

Vil du hellere træne lidt freestyle i to af Europas mest underholdende og bedste snowparks? Så skal du måske vælge at tage med Freestyle Academy til Påske Camp.

Tag med Freestyle Academy på Påske Camp til Tignes

Eller er du måske mere til at kombinere freestyle og freeride. Så er det nok lige dig at tage med Din Camp, hvor du kan vælge mellem at få freestyle eller freeride træning.

Her kan du booke Springsession med DIN CAMP 

Dj spiller op

Musikken banker ud af højtalerne og stemningen er høj