Denne sæson var første gang jeg deltog i det superfede event, som Helly Hansen Freeride DM er. Der var selvfølgelig nogle mindre problemer i år, bl.a. med aflysningen af superfinalen. Det var dog den rigtigt beslutning, sæsonen har ikke budt på gode sneforhold og således heller ikke på Freeride DM konkurrence facet i år. Stadig et super fedt event, og det var rigtigt fedt at få prøvet at konkurrere. Jeg ville bare dele min kvalifikations linie og finale linie med jer. Det er altsammen optaget med mit GoPro kamera.

Video af mine Freeride DM linier:

Helly Hansen Freeride DM 2011 – 5. plads from Freeskiing.dk on Vimeo.

Har dog også set min finale linie filmet fra helikopter, hvilket også var super cool. Min kvalifikations linie valgte jeg 1 time inden jeg skulle køre, den er jeg stadig skuffet over. I finalerunden, fik jeg en god linie, som jeg fik skiet hurtigt og ret sikkert. Den er jeg rimeligt stoked på, da kun Rasmus DJ, Nikolaj Vang og Peter Isaksson scorede højere end jeg gjorde på finaledagen. Tv2 Sport viser i starten af Maj et indslag fra Helly Hansen Freeride DM.

Jeg skal nok holde jer opdateret på, hvornår det bliver sendt. Danmarks hyggeliste skievent er helt sikkert Helly Hansen Freeride DM.