Helly Hansen Freeride DM, som løber af stablen i påsken i franske Tignes, bliver forhåbentligt endnu en gang et tilløbsstykke med spænding, tilskuere, hyggelige stunder og interessante linier og skiløb. Med den sene dato, 12-19 april, forventer arrangørerne store snefald efterfulgt af dage med sol fra en skyfri himmel.

Hestra Freeride dm

Tobias Hansen, arrangør af Freeride DM, udtaler:

I år kan riders forvente lidt mere i præmiepuljen, for vi har lige lavet en 3 årig aftale med Hestra i Danmark. Hestra er og har altid været verdens bedste på handsker. Der findes intet over og intet under. Hestras pro modeller passer perfekt ind i det miljø der er omkring Helly Hansen Freeride DM og som arrangør glæder man sig altid over at få så stort og anerkendt et mærke med i arrangementet. Det er da sådan noget man bliver en smule stolt over.

Josefine Lützau

Hestras egen Team rider, Josefine Lützau, er uden tvivl et talent uden lige på den danske freeride scene. Sidste forår vandt hun Freeride DM 2013 og ser frem til at forsvare titlen om et par måneder. Josefine elsker høj fart og ekstremt god til at spotte kreative og anderledes linier. Hun varmer op til Freeride DM ved at deltage i FWQ’s hele sæsonen (Og køre en masse laps på bachseite i St. Anton). “Skal der krones en ny freeride dronning, skal de andre piger stå tidligt op. Hun kører simpelthen mega godt.” udtaler Tobias.

Rejs med Danski

Som altid kan du nemt rejse til Helly Hansen Freeride DM sammen med Danski. Arrangørerne forventer igen over 100 riders til Freeride DM, og der vil være over 500 tilskuere på plads til at følge dit run ned af bjerget. Allerede nu kan du forhåndtilmelde dig til konkurrencen inde på www.freeridedm.dk. Så kan alle din konkurrenter og venner allerede nu ryste i bukserne.