Alle billederne er venligst udlånt af Alexander Vissing / Riders.dk

Den gode tid på Hintertux fortsatte de sidste par dage i Østrigs skimekka, Hintertux. Snowparken stod fortsat skarpt alle dage, uanset vejrforhold. Alle lifterne blev ved med at køre og uanset hvor dårligt set så ud til at være nede fra dalen, blev vi altid positivt overrasket.

Hintertux snowpark kicker

Forfatteren til denne artikel sender en 180 tail udover den første kicker

Sneen var oppe i hovedområdet altid i rimeligt god stand og forholdsvist hurtigt. Den velkonstruerede kickerlinie kunne vi køre hele dagen uden større problemer. Hvilket er en sjældenhed på en sommerskidestination.

Christian-Emil nyder den gode sne i fulde drag

Vissing kicker hintertux

Alexander Vissing i en flot 3’er med udsigt over snowparken

Som nævnt i den første opdatering

fra Hintertux, boede vi nede i Mayrhofen, hvor der selvom det er sommer er nok at tage sig til. Der er mulighed for river rafting, udlejning af mountainbikes, masser af klatreruter, flotte, udfordrende løbestier og sidst, men ikke mindst bowling som vi naturligvis prøvede kræfter med.

Vi ramte ikke udelukkende solskin i Mayrhofen

Bowling og Weizencola – Klart en ting

Hintertux er et stort centrum for raceteams, som i stor stil kørte porte på Hintertux gletcheren. De udnytter de mange km piste, hele 22 km, kan man boltre sig på. Især dét at man kan køre hele vejen ned til mellemstationen, giver skiområdet en god vinterfeeling, hvor det føles som at køre ned i dalen.

Vissing rail hintertux

Vissing på snowparkens mest tekniske feature

Hintertux snowpark

Lisa på det underholdende down-rør

Alt i alt kan Hintertux sagtens anbefales. Vil du ned og bruge tid i deres snowpark, skal du dog være hurtig. De lukke parken om mindre en to uger for at spare sneen, så de kan være helt klar til efterårssæsonen.

underflip hintertux

Christian-Emil underflipper

I løbet af de næste par dage vil der også komme et eller flere mindre video edits. Havde for første gang mit nye GoPro HD Hero2 med på ski og jeg var meget imponeret. Så der blev filmet en hel del, både brugbart og unødvendigt.