Selvom andendagen var grå og tåget, var der indimellem huller i skyerne, så man kunne se hoppene i snowparken. Derfor fik vi også øvet lidt på det, selvom det meste af dagen foregik på jiblinien i snowparken. De hop vi havde på kickerlinien udnyttede vi til fulde og jeg fik nået målet hjemmefra, nemlig, at lære at lave en backflip. Det lykkedes, og har indtil videre kun kostet mig to styrt. Backflip er et teknisk nemt trick, men mentalt noget af en hurdle at komme over. Så er rigtigt godt tilfreds med at have lært et nyt trick.

Sommerski i Hintertux snowpark

Sommerski er optimalt til at lære nye trick, her i Hintertux er sneen blød fra midt på formiddagen indtil snowparken lukker omkring 13.30. Man kan derfor stort set forsøge på alle de tricks man vil uden den store risiko. Jeg har taget nogle store styrt og jeg har kun fået et par skrammer i ansigtet. Jeg kan derfor kun anbefale sommerski til alle som vil forbedre deres evner i snowparken. Hintertux snowpark er et rigtigt godt sted at vælge. Det er lidt bøvlet at komme til gletscheren, men der er ingen kø, så man kan virkelig nå mange ture i Hintertux snowpark.

snowparken i Hintertux

Hintertux snowpark – Halfpipen og pro linien ude til højre er lukket.

I dag, på tredjedagen, åbnede skyerne sig og lukkede solen ind. Derfor fik jeg taget nogle billeder i snowparken. Nogle af billederne kan du se nedenfor. En rigtigt god dag i Hintertux snowpark.

Backflip Hintertux snowpark

Julian Lösche viser, hvordan en backflip skal sættes @ Hintertux snowpark.

snowboard hintertux snowpark

David, en spansk snowboarder, holder ikke igen.

Hintertux snoowpark snowboarders

De tre spanske snowboardere som sørger for at Freeskiing.dk’s udsendte hver dag kan komme til Hintertux.

jib rail snowpark hintertux

Julian viser god stil på vej ned igennem jib linien i hintertux snowpark.

smadret vindue mayrhofen

Sådan kommer man ind på et værelse, når døren ikke virker efter hjemkomst fra sommerski i Hintertux.