Underground Jib Arena er en af vinterens sejeste projekter. Hele vinteren kan du i Frederiksberg parken shredde boxe og rails, når sneen er til det. Samtidigt vil der løbende være arrangementer, hvor du kan mødes med resten af miljøet og hænge ud ved Københavns største park. Det er vildt fedt!

Brug for hjælp

Følgende besked er kommet ud fra Underground Jib Arenas facebookside:

Om mindre end tre uger åbnes arenaen med et stort åbningsevent. Rampen er som altid omdrejningspunktet for vinteren. Den skal derfor, i løbet af de næste to uger, sættes op. Det kræver hjælp fra frivillige og friske kræfter. Så hiv din makker med og giv os en hånd eller to. Desto flere vi er, desto hurtigere går det.

Tidspunkter og info 

Tirsdag d. 19/11 kl. 8.45-15: To mand til afhentning af materiale på DGI’s lager og aflæsning i Lindevangsparken.

Torsdag d. 21/11 kl. 10-16: Fire mand til opsætning

Fredag d. 22/11 kl. 10-16: Fire mand til opsætning

Mandag d. 25/11 kl. 10-16: Fire mand til opsætning

Eksperten

Flemming, DGI’s tømrer, vil være tilstede alle dage og lede opsætningen. Har du lyst til at give en hånd eller to, så skriv en privat besked til facebooksiden med hvornår og hvor meget du kan hjælpe. Det er ikke noget problem, hvis ikke du kan hjælpe hele dagen. Nogle få timer er også en stor hjælp til alle brugerne af arenaen og hele miljøet.

Lad os gøre det sammen!

Underground Jib Arena 2013

Her hos Freeskiing.dk støtter vi stærkt op om Underground Jib Arena og håber inderligt at du vil give en hånd med så vi kan få danmarks sejeste arena sat op.