Nyt datingsite for sportsfolk

Den 30. oktober i år så et nyt dansk datingsite lyset. Hotsports.dk henvender sig til alle, der ønsker at finde en aktiv partner at dele sportslige oplevelser med. Når sport bliver en livsstil kan det nemlig være en udfordring for mange at finde en kæreste, der deler eller forstår passionen. På Hotsports.dk bliver du matchet med potentielle partnere, der ligesom dig har en særlig interesse for sport.

HS_Freeskiing

Skal din kommende kæreste være aktiv skier eller blot være aktiv inden for en tilfældig sport – du bestemmer selv. På Hotsports.dk kan du vælge mellem 30 forskellige sportsgrene, lige fra vandsport til ekstremsport.

Find træningspartner, venner og kæreste samme sted

Det er ikke kun en potentiel kæreste, du kan finde på Hotsports.dk. Søger du venner at dele din passion for freeskiing med eller en træningspartner til løb, så finder du det også på siden. Siden er nemlig for alle aktive sportsfolk, der vil mødes med andre med én eller flere fælles sportsinteresser.

Events, chat og forum

Der er god grund til jævnligt at besøge Hotsports.dk og se hvad der sker på siden. Der vil løbende være events rundt om i de større byer, hvor du under afslappende og sjove rammer kan møde de andre medlemmer af siden.

På chatten er der mulighed for at snakke med de andre medlemmer, der er online, og lære dem bedre at kende ganske uformelt. Måske kommer du på den måde i snak med nogle, du aldrig ville have kontaktet. Udover chatten er der også et forum, hvor du kan diskutere alt lige fra forslag til romantiske dates til skiudstyr.

HotSports_logo

Følg med på Facebook og Instagram – #hotsportsdk

Opret dig på www.hotsports.dk

Basismedlemskab er gratis, mens eliteprofiler koster 79,- om måneden