Skiferie i Canazei

Canazei er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, som byder på omkring 1200km piste. Alle er dog ikke sammenhængende. Sammenhængende byder Canazei skiområde ”blot” på over 400km piste.

Canazei skiområde

En skiferie i Canazei byder på så meget forskelligt skiløb at her er plads til alle, store som små. Størstedelen af pisterne er dog røde, men pisterne i Canazei er brede og godt præparerede. Canazei skiområde ligger lige omkring det billedskønne Sella-massiv. Rundt omkring dette ligger Canazeis måske bedst kendte skirute, Sella Ronda. Det er en heldagstur rundt om Sella-massivet, som kan tages på med og mod uret. En stor oplevelse, som er et must for alle som er på skiferie i Canazei skiområde.Der er også masser af godt skiløb til børnene i Canazei. Man skal dog være opmærksom på at børn under 14 år skal have hjelm på i Italien. Hvis ikke dette bliver overholdt kan man blive straffet.

Offpiste i Canazei

Har man mulighed for at tage på offpiste tur i Canazei kan man tage til toppen af skiområdet, som er bjergtoppen Sass Pordio i 2950m højde. Herfra er der rigtigt mange gode offpiste linier ned ad begge sider af bjerget. Udover det er i det kæmpestore Superski Dolomiti masser af muligheder for at køre let tilgængeligt offpiste ved siden af pisterne.

Canazei snowpark

Canazei snowpark er en rimelig snowpark med et godt udvalg

Alt i alt har Canazei rigeligt med muligheder. Canazei er dog mest et familievenligt skiområde, som byder på mange gode pister og hyggelig stemning. En skiferie i Canazei er den perfekte kur til en vinterdepression. Canazei er et fantastisk godt og stort skiområde.

6-dages Canazei liftkort: 202€

skirejse canazei

Pistekort Canazei:

Canazei pistekort superdolomiti

 

 

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.