Skiferie i Kronplatz

Skiområdet Kronplatz er juvelen i sydtirol. En skiferie i Kronplatz vil unægtelig byde på gode oplevelser. Kronplatz har bl.a. sydtirols største snowpark.

Pisterne i Kronplatz

Kronplatz skiområde har 105km piste. Halvdelen af disse er blå cruiser pister. De resterende pistekm er fordelt ligeligt mellem røde og sorte pister. Fælles for alle pisterne er at de er brede og dejlige. Perfekte for den feriende skiløber, som i Kronplatz kan få masser af gode carvingsving.

Ingen af pisterne er specielt stejle, men der er enkelte pister fra toppen til dalen, som byder på lidt udfordringer for den øvede skiløber. Er man en meget øvet skiløber, kan man købe skipasset; Superski Dolomiti, som åbner for over 1000km piste fordelt i Sydtirol og dolomitterne. Dermed er der nok terræn til selv den bedste pistefræser.

Offpiste i Kronplatz

I Kronplatz skiområde er der ikke meget offpiste. Skiområdet starter i 900m højde og slutter allerede i 2275m højde. Dette giver ikke særligt mange højdemetre, samtidigt starter skiområdet forholdsvist lavt. Mulighederne er derfor begrænsede.

Kronplatz snowpark

Kronplatz snowpark er Syd Tirols største snowpark

En skiferie i Kronplatz kan uden tvivl anbefales. Masser af gode pister, med carvingmuligheder kombineret med en snowpark i international klasse gør Kronplatz til et skiområde, som kan anbefales.

6-dages Kronplatz liftkort: 216€

Pistekort Kronplatz:

pistekort kronplatz skiområde italien

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.