Forestil dig: Du laver de første spor i frisk powder, i den krystalklare morgenluft, arbejder på et lokalt skisportssted, eller i byen i løbet af dagen. Du vender tilbage til dit chalet efter arbejde, hænger ud med nye venner og gør dig klar til at nyde det pulserende natteliv, som Banff tilbyder.

Jobmuligheder i Banff

At få arbejde en sæson i Canada tiltrækker mange unge mennesker mellem 18-35 år, fra hele verden, herunder mange canadiere. Folk drager til Banff for en vintersæson, et helt år eller måske endda endnu længere.

Skier banff

Banff’s tre skisportssteder tilbyder en bred vifte af forskellige jobs, så som: billetsalg, bus guides, pedel og parkeringshjælpere, butiksassistent, restaurantjobs så som kokke, tjenere, m.fl., hoteljobs, gondol og lift operatører, ski- og snowboardinstruktører og selvfølgelig; ski- og snowboardudlejningsbutikker.

Alle som kommer til Banff, for at arbejde i en vintersæson, kommer her primært fordi vi har en af ​​de længste vintre i verden. Der er snegaranti fra november til maj. Derudover er der jo det pulserende natteliv og masser af ligesindede ski og snowboardbumser at feste med.

Working Holiday Visa

International Experience Canada kontrollerer nu alle Working Holiday Visa. Du er forpligtet til at være mellem 18-35 år gammel for at kunne søge om visummet, og alle skandinaviske statsborgere skal søge ved den Canadiske Ambassade i Stockholm. Gap Year Canada hjælper dig gerne med at søge dit visa eller svare på spørgsmål vedrørende visa søgning.

Sabbatår i Canada

Så uanset om du tager en pause fra dine studier, er færdig med dem, eller at du bare ikke føler sig helt klar til den virkelige verden endnu, så kan en sæson i Canada være noget for dig. Her i Banff kan man slippe for dag-til-dag trummerum og byens liv, og derved drage fordel af den frie livsstil der er i bjergene. Her er masser af muligheder for en sæson med arbejde i de canadiske Rocky Mountains.

Toronto, Montreal og Vancouver er de største byer her i Canada, og tiltrækker mange af Working-Holiday personerne, mens dem der er på udkig efter en sæson med sne er tilbøjelige til at tage til vestkysten. Whistler har altid været et populært valg, men Banff er en af ​​de bedste destinationer, Canada har at byde på.

Snowboarder lift canada

Det er beliggende i Banff National Park, og hvis du sammenligner Whistler til Banff, er Banff ikke bare et skisportssted, det er en hel-års destination, hvor du får alt fra de sneklædte bjergtoppe og et bredt udvalg af vandre- og mountainbike stier om sommeren til champagne powder og en af ​​verdens top 10 bedste destinationer for off-piste skiløb.

Actionsport hele året rundt

Banff National Park i de canadiske Rocky Mountains dækker over 2500 kvadrat miles af betagende bjerglandskab. Det er den største nationalpark i Canada, cirka 1 time vest for Calgary, Alberta, og spænder over grænsen til British Columbia. Byen Banff er en travl by, der tiltrækker mere end 4 millioner turister om året, hvor hovedparten af ​​de besøgende, kommer i løbet af sommeren.

Med dyr som bjørne, elge og bjerggeder på din dørterskel, til sneklædte bjerge, rasende floder og turkisblå søer, giver Banff nem adgang til vandreture, river rafting, mountainbiking, klatring, camping og strålende verdensklasse resorts for skiløb og snowboarding.

Det letteste pudder i verden

Banff’s tre skiområder: Lake Louise, Sunshine Village og Mount Norquay tilbyde det største skiområde i Canada. Over 7000 hektar variabel terræn og tonsvis af sne til at holde os lykkelige fra begyndelsen af ​​november indtil shorts og klipklapper kommer ud i begyndelsen af ​​maj. Der er mange andre skiresorts inden for få timers kørsel, som også gør det nemt at tage på roadtrips, samt tage på udflugt til Heliskiing og Catskiing destinationer og nyde backcountry områderne, hvor der altid findes champagne powder.

En ting er sikker, du finder ikke så fluffy powder nogen andre steder ude på vestkysten, i Whistler eller nogen som helst steder i Europa.

En anden ting du sandsynligvis kender til, hvis du har stået på ski eller snowboard i Europa, er kæmpe køer ved hver enkelt skilift. Hvis du er træt af at spilde halvdelen af ​​din dag på bjerget ved bare at vente i kø for at fange den næste lift op, skal du prøve en af ​​Banff’s tre skeresorts, eller generelt bare prøve et hvilket som helst skiområde i Canada.

Forberedelse er nødvenlig

Organisering af en sæson i Banff kræver forudgående planlægning, fordi der er en hvis kvote begrænsning på Working Holiday Visums, og det fyldes op hvert år nogle gange så tidligt som i august. Visummet er gyldigt i et helt år fra den dato, du ankommer til Canada. Uanset om du er interesseret i at arbejde i en sæson på bjerget, arbejde et år i Banff by, eller at få en certificering til at undervise som instruktør i ski, synes vi fra Gap Year Canada, at du burde have Banff på din radar, vi kan hjælpe dig med at opfylde din drøm om et fedt sabbatår i Canada.

At bo og arbejde i et andet land giver en enestående oplevelse, hvor du vil møde nye venner og opleve nye ting, få færdigheder og mere erfaring, der vil være til gavn for dig resten af ​​dit liv. Vi fra Gap Year Canada ser frem til at dele en episk sæson med jer her i Banff.

Specifikke Kontaktoplysninger:

Gap Year Canada 

Tel: 403-762-3625

UK 020 7096 1632

info@gapyearcanada.com

www.gapyearcanada.com

Skype: GapYearCanada