Lige netop i disse dage løber den 10. udgave af JOI (Jon Olsson Invitational) af stablen og Jon viser endnu en gang, hvorfor han er kongen.

Deltagerne bliver afhentet i store audi’er og en helikopter. Han har taget sin Rebellion2K med ud på pisterne og drifter rundt, mens en helikopter filmer ham. En del af optakten til Gumball 2014, hvor han skal ud på vejene for at køre hurtigt sammen med en masse rigmænd og drikke champagne med lækre tøser om aftenen.

Jon Olsson

Foto: Jon-olsson.com

Han bygger også kæmpestore kickers!

Succesfuld forretningsmand

Mens han lever et liv som en rockstjerne, har han formået at opbygge sit personlige brand, til at blive så stærkt at han er en drømmesigning for ethvert vintersportsfirma, og hvad der ellers hører til.

Ved siden af det har han været med til at starte flere succesfulde firmaer. Det seneste i rækken, Douchebag, har oplevet en eksplosiv vækst og laver uden tvivl de bedste skitasker på markedet!

Følg Jon Olsson på Snapchat

Snapchat er det nye indenfor sociale medier, så populært at det faktisk er det næstmest populære efter Facebook, så hvis du allerede følger med på Jon Olssons blog, men gerne vil se endnu mere kan du tilføje Jon på snapchat med brugernavnet: Jonolsson1

Superbil på sne

Se Jon fyre sin specialdesignede Audi af på nypræparerede pister. Kan sådan en køre pudder?

Følg Jon Olsson

Vi kan kun anbefale at følge Jon Olsson. Det handler ikke altid om ski, men det er altid underholdende og interessant at følge med i, hvad han har gang i af projekter.