Moden indenfor Tall-tees blev utrolig populær for omkring 20 år siden i forbindelse med rap- og streetkulturen, og efterfølgende er de store t-shirts blevet utrolig populære indenfor snowboarding og freestyle skiing.

Valg af størrelse

Jo større en Tall-tee desto bedre, det er vigtigt at du ikke vælger en tall-tee der på ingen måder er for lille, den skal selvfølgelig kunne ses under den store skijakke.

Det kan være utrolig svært at forholde sig til, om man nu skal købe t-shirten i XXL eller  5XL. Jeg anbefaler at du køber en størrelse der cirka er 5 størrelser større end hvad du er vant til. Det betyder at hvis du normalt går i large, anbefaler jeg at du køber din tall-tee i størrelse 5XL.

Hvor skal jeg købe min tall-tee?

Det kan være utrolig svært at finde t-shirts i 5XL og 6XL i butikkerne. Der findes dog enkelte steder i København hvor du kan købe dem, jeg har selv købt tall-tees ved CPH Streetwear på badstuestræde.  Det skal dog siges at udvalget er smule begrænset af hensyn til farver.

Vi anbefaler at købe hos Blacksnow.dk, hvor du både kan købe deres egne signatur tall tees, men også kan finde de fedeste tall tees fra det hurtigtvoksende østrigske brand FASC. Du finder tall tees i mange forskellige varianter og størrelser hos Blacksnow.dk. Alle tee’s er specielt udvalgt blandt et stort sortiment.

FASC tall tees
Svedig Tall tee fra FASC. Kan købes hos Blacksnow.dk

Leveringstid: 1-3 dage

Fragt: Gratis levering

www.runcover.dk

Tall tees t-shirts

Leveringstid:  1-2 dage

Fragt: 35 kr

www.defshop.de

Tall tees

Leveringstid: 3-8 dage

Fragt: 70 kr