Efter at have haft mine gamle løbesko i flere år end jeg kan huske var det på tide at få skiftet dem ud til fordel for nogle nye. Forhåbentligt kan det få mig motiveret til flere løbeture rundt i skovene og gaderne omkring København.

Nye loebesko New Balance

De nye løbesko

Allround løbesko

Jeg har købt et par allround løbesko, New Balance 860, efter at have fået dem anbefalet af Jens Jakob, som st[r for kundeservice hos Runforest.dk. Han kiggede på mine gamle loebesko og fandt ud af at jeg pronerer. Udfra det anbefalede han mig et par forskellige løbesko, hvorefter jeg valgte de sko som matchede mine krav. Jeg tr;ner ikke op til noget specielt og vil egentlig bare gerne holde mig i god form henover sommeren. Og der findes nok ikke nogen nemmere motionsform end at løbe en tur.

Hurtigt og nemt

Det var en utroligt god oplevelse at købe et par løbesko hos Runforest.dk. Hele købet forløb perfekt og jeg blev løbende informeret om status på min pakke, som blev afsendt dagen efter mit køb og ankom den følgende dag. Nyt gear giver altid lidt ny motivation og jeg mangler stadig at finde noget som kan erstatte de 6-7 timers daglig aktivitet jeg fik fra skiløb henover vinteren.