Årets første powder dag

Mandag morgen bød på lange køer ved PenkenBahn liften, men til trods for det massive snefald var der ikke mange brede planker at spotte, udover vores egne.

Det er første gang vi er i Mayrhofen, så vi brugte lidt tid på at finde det perfekte spot, og det må man sige vi gjorde! Vi fandt et stort face med couloirs, creek drops, treelines og massevis af frisk og let pudder. Som en ekstra bonus stod solen højt på himlen, og det resulterede i en kanon dag med frisk pudder under skiene.

Skærmbillede 2015-01-27 kl. 19.22.41

Ærgelig skade

Selvom vi havde en helt og aldeles perfekt dag på ski, kæmpede jeg lidt med en skadet skulder fra parken to dage inden. Jeg undgik de værste drops og kørte bare mit eget flow, men et røntgenbillede fra den lokale doktor senere på dagen gav rigtig dårlige nyheder – det viste et brækket kraveben og en potentielt lang periode væk fra pudderet.

Jeg havde dog ikke synderligt mange smerter, og blev ikke slået ud af ‘nyheden’. Jeg blev spændt i en ottetals slynge, og fik at vide jeg skulle holde mig væk mindst et par uger.

Skærmbillede 2015-01-27 kl. 19.21.52

Endnu mere pow natten til tirsdag

Tirsdag morgen stod sneen ned i store fyldige fnug, jeg kæmpede mig i tøjet og tog med til endnu en vanvittig dag i endnu dybere pudder end dagen forinden. I dag stod den på et par nye spots, som vi havde udset os igår, og moder natur skuffede ikke. Sne til knæene og faceshots er efterhånden noget vi er blevet vant til, og Mayrhofen er bestemt et besøg værd for alle ski entusiaster.

Skærmbillede 2015-01-27 16.43.26

Vi fik også skudt lidt film

Har i nogle fede spots i Mayrhofen i gerne vil dele? Så er det nu i skal skrive en kommetar!