Vi vil her forsøge at lave en samlet liste, med links til køb af alle årets skifilm. Vi har gjort det nemt for jer at købe skifilm, som i kan lade jer inspirere af til næste sæson.

GOD FORNØJELSE!

Hvis du vil se alle trailers kan du se vores samling af skifilm trailers her.

Meathead Productions – No Matter What

No Matter What skifilm

Bjergene er ikke store, tilgengæld er vintrene kolde og ganske snerige. Sådan er det for hele østkysten i USA. Til gengæld er motivationen og glæden ved skiløb, mindst lige stor som i Whistler eller Jackson. Men drengene Meathead Productions viser igen at det sagtens kan lade sig gøre at smide en kvalitetsfilm sammen.

HD Pris: 79 kr

Kan købes på Itunes her

Matchstick Productions – Superheroes of Stoke

Superheroes of Stoke Matchstick Productions

Den nyeste skifilm fra legendariske Matchstick Productions er også deres 20’ende af slagsen. Det fejrer de med et tilbageblik på de seneste 20 år og et sammensurium af store linier, dyb dyb dyb pudder og klassisk Matchstick gøglerier. Det er en af årets klart bedste skifilm, humoren og den gode stemning har de ramt prik med og så er Richard Permins præstation nok til at købe filmen. Franskmanden går stort!

HD Pris: 99 kr

Kan købes på Itunes her

Teton Gravity Research – The Dream Factory

The Dream Factory Itunes

The Dream Factory er historien om Alaska. TGR tager os på en rejse igennem deres mange års filmmateriale fra Alaska og sætter det sammen med gode historier og sæsonens mest gnarly big mountain linier. Et et stort projekt, som favner og rammer bredt. En super fed skifilm, med fokus på big mountain, men mixet op med en smule urban og freestyle.

HD Pris: 79 kr

Kan købes på Itunes her

Junkies On a Budget – In Space

Junkies on a budget Itunes

Et nyt koncept i arten at lave en skifilm. JOB – In Space er sammensat af flere forskellige individuelt producerede segmenter. Det giver skifilmen en helt anden følelse og JOB In Space vandt prisen for Bedste segment ved IF3 Innsbruck. De har forsøgt at gøre brug af den nyeste teknologi og har rejst rundt i hele Europa for at finde de bedste urbanspots, største kickers og største backcountry linier.

HD Pris: 99 kr

Junkies on a Budget: In Space

Level 1 – Sunny

Level 1 - Sunny Skifilm

Level 1 – Sunny vandt både Best North American Film & Best Editing til IF3 i Montreal. Samtidigt vandt en af mine personlige favoritter, Parker White, Best Male Performance. Efter at have taget er hurtigt kig på filmen, kan jeg kun sige at det ikke er uden grund! Sunny er en gennemført stilet og fed skifilm. Mike Hornbeck åbner ballet med kreativt urban og førnævnte Parker White lukker og slukker på imponerende vis!

Du kan nu købe Level 1 – Sunny!

HD-Pris: 79 kr

Sunny - Level 1

Poor Boyz Productions – WE: A Collection of Individuals

Poor Boyz Productions

Klassisk PBP produktion med masser af bangers. Du finder det hele i WE: A Collection of Individuals; Freestyle, Urban, Big Mountain, dyb powder og dybe tanker. Skimæssigt blander filmen det hele og især åbningssegmentet, Pep Fujas, Leigh Powis og Sean Pettit imponerer. Filmen har en god vibe, med masser af snak om venskab, til tider bliver det for meget, men det minder en om, hvor sjovt det er at stå på ski med sine venner.

HD Pris: 99 DKK

WE: A Collection of Individuals - Poor Boyz Productions

Stept Productions – The Eighty Six

The Eighty Six fra det Boston baserede Stept Productions. Den eneste professionelle skifilm, udelukkende med fokus på urban. Introen er en af de bedste jeg længe har set. Lokationerne de finder er fede og ekstremt skræmmende. Skiernes tekniske niveau er på et helt uhørt niveau. Og der skal ikke herske nogen tvivl om at Stept Productions endnu engang har

HD Pris: 99 DKK

The Eighty Six

Legs of Steel – Hurt So Good

Legs of Steel Itunes Logo

Legs of Steel er tilbage med Hurt So Good. Et soundtrack bestående af rock n’ roll og nogle af de mest stilede skiers derude. Legs Of Steel crewet, deres egen filmer og deres venner, har fundet kreative urban spots, store big mountain linier, utroligt BC kickers og flotte parkshoots. En gennemført film fra et af de bedste Europæiske filmcrews, hvis ikke det bedste.

HD Pris: 99 kr

Hurt So Good