Det meget alsidige sportskamera GoPro HD Hero2 er en fantastisk gadget. Men man skal huske at sørge for at komme ordentligt igang med sit GoPro HD Hero2 kamera. Det er ikke super indviklet, men det er alligevel en stor fordel at have styr på alle funktioner og muligheder fra start.

GoPro HD Hero2 SD-kort fejl

Mange har bl.a. oplevet at der bliver meldt GoPro HD Hero2 SD Error. For at ordne SD-kort fejlen, skal du formatere dit nye SD-Kort, så det passer sammen med GoPro HD Hero2 indstillingerne. Det er en simpel proces, men kan godt udvikle sig til et større problem, hvis ikke man lige er opmærksom på det og skal til at bruge sit kamera på ferien eller fritidsturen. Det og meget mere bliver gennemgået i den følgende video.

Kom godt i gang med GoPro HD Hero2

Komplet guide til GoPro

Du bliver guidet igennem alle GoPro HD Hero2’s funktioner, herunder Timelapse, Photoburst og indstilling af PAL/NTSC og fps. Det er en rigtigt brugervenlig og simpel video, som kan bruges af alle GoPro HD Hero2 brugere. Selvom jeg har haft mit kamera i en længere periode, lærte jeg stadig noget nyt omkring muligheder i videoen.

Alsidigt og fremragende

Jeg er sikker på videoen vil kunne gøre dig endnu mere bekvemt med kameraets utroligt mange funktioner. GoPro HD Hero2 har næsten uanede muligheder og er teknisk så fremragende at det næsten kan bruges til alle former for videooptagelser og fotografier. Og hvis kameraet ikke kan i sin oprindelige udformning, kan du helt sikkert få en GoPro accessory, som kan præcis det du ønsker. Der er et enormt udvalg GoPro Mounts, GoPro gadgets osv.

Hvis du kunne tænke dig mere information om GoPro HD Hero2, kan du her læse vores opstartsguide.

GoPro HD Hero2 hjelmkamera