Bed & Breakfast hos Chalet Rafalt i St. Anton

Chalet Rafalt var tidligere et gårdhus. Huset blev bygget i det 14. århundrede og fuldt renoveret for tredive år siden. Huset har beholdt meget af dets karakteristik og charme. Chalet Rafalt store, rummelige og komfortable rum passer til både familier og grupper af venner. Der er fire soveværelser, tre badeværelser, en stue og et fuldt funktionelt køkken med alt hvad man behøver.

Chalet’et ligger i Nasserein, som er tyve minutters gang fra centrum af St. Anton og en kort skitur til liftsystemet. Der ligger et busstop 100m fra huset, som tilbyder gratis transport til og fra lifterne. Busserne kører hvert 15. min. langt det meste af dagen. Der er nemt plads til 9 personer hos Chalet Rafalt.

Chalet Rafalt St. Anton

Chalet Rafalt set fra baghaven

Ledige uger i marts

Chalet Rafalt har i marts måned tre ledige uger, hvis dig og din familie eller venner mangler et hyggeligt og komfortabelt chalet til skiferien i marts måned.

De ledige uger er:

Den 11. – 18. Marts

Den 18. – 25. Marts

Den 25. Marts – 1. April

Er du interesseret i at komme til St. Anton, høre mere om chalet’et, priser og nyde det fantastiske skiløb og bo i St. Antons hyggeliste Chalet kan du kontakte ejeren Ross Mackimmie på telefon eller e-mail:

E-mail: rossmackimmie@gmail.com

Tlf. Nr.: 0043 680 325 7246

Personlig anbefaling:

Jeg kan personligt anbefale Chalet Rafalt. Ejerne Ross og Maaike er nogle af mine bedste venner her i St. Anton og jeg ved at de tager sig utroligt godt af deres gæster. Jeg hilser ofte på deres gæster og møder altid smil og positive tilkendegivelser. De har begge tilbragt utallige vintre her i St. Anton og de brænder begge for skiløbet og byen. De kender både bjergene, byen og Aprés ski som deres egen baglomme er kan vise dig det bedste St. Anton har at tilbyde.

Billeder af Chalet Rafalt

Chalet Rafalt Soveværelse

Chalet Rafalt Køkken

Chalet Rafalt St. Anton

Du kan læse mere om Chalet Rafalt på deres hjemmeside www.chaletrafalt.com