Revelstoke, Canada

The Swatch Freeride World Tour by The North Face 2013 er fuldt forberede og klar til endnu en sæson med store drops og høj fart. For første gang findes der blot en samlet Freeride World Tour og vi vil første gang finde verdens absolut bedste freerider. Første stop er i British Columbia, nærmere betegnet Revelstoke i Canada.

Hvis vejret stabiliserer sig vil konkurrencen blive skudt igang i slutningen af ugen på den ikoniske bjergside “Mac Daddy”. En bjergside som kun er tilgængelig med helikopter og er det ideele sted for en freeride konkurrence i verdensklasse.

 Se livestream fra FWT 13 her

Den forsvarende verdensmester Reine Barkered, som vi har haft fornøjelsen af at stå på ski med, siger om årets Freeride World Tour:

Jeg ser virkelig frem til denne sæson. Med masser af nye riders og store begivenheder er jeg sikker på, at det vil være større end nogensinde. Kick-off’et i Revelstoke bliver stort. Et bjerg som dette er det perfekte sted for en freeride-konkurrence. Jeg er bare glad for at være en del af det, og uanset hvad, vil jeg nyde showet.

Mac daddy

Konkurrence facet Mac Daddy. Foto: Crystal Wright

Verdens bedste freeridere

Det bliver en stor dag for freeride. En fremvisning af verdens bedste snowboardere og skiere på samme bjergside, i hvad der forventes at blive fantastiske sneforhold. Så følg årets Swatch Freeride World Tour by The North Face lige her på freeskiing.dk. Så snart live streamet er oppe og køre, kan du se det her på siden.

Hvis du vil finde ud af mere om Freeride World Tour kan du besøge deres hjemmeside, Freerideworldtour.com

Revelstoke FWT 13