Mike Douglas, som også står bag Salomon Freeski, har i samarbejde med Whistler Blackcomb skiområde placeret sig selv på toppen af Whistler Blackcomb, for at følge skiområdets forberedelser op mod sæsonstart. Det er blevet til seks virkeligt interessante webisode, som går tæt på et skiområdes forberedelser for den kommende sæson.

Episode 6:

Et tilbageblik og opsummering af de begivenhedsrige 6 dage på toppen af Whistler Blackcomb.

Episode 5:

Endelig åbner Whistler Blackcomb skiområde og Mike Douglas kan byde de første gæster velkommen til skiområdet.

Episode 4:

Åbningen nærmer sig med hastige skridt og en storm nærmer sig Whistler. Se om Mike og hans hytte kan klare stormen og det hårde arbejde.

Episode 3:

Det er Mike Douglas’ fødselsdag og han følger med i forberedelserne til de første heli-skiing gæster. Samtidigt får han specielt besøg på hans fødselsdag.

Episode 2:

Der er masser af lavine kontrol i et stort skiområde som Whistler Blackcomb og Mike Douglas får lov til at følge med i forberedelser for de sikkerhedsansvarlige. Samtidigt får han kørt sæsonens første powder sving.

Episode 1:

Følg Mike Douglas når han placerer sig selv på toppen af Whistler Blackcomb skiområde for at være en del af forberedelserne for den kommende sæson. Dette er Mike Douglas embedded at Whistler Blackcomb.