Er du i tvivl om, hvordan du bedst finder job eller hvordan du skal søge bolig i et skiområde? Så er der nu gode nyheder til dig. Jeg har taget initiativ til at starte en Facebook gruppe for alle skibumser i Danmark. Jeg håber på at det kan blive et community, hvor vi alle kan hjælpe hinanden og måske møde nye venner, så alle forhåbentligt får den bedst mulige sæson!

Du finder Facebookgruppen skibums 2014 her.

Om Skibums 2014:

Jeg har oprettet “Skibums 2014 gruppen” for at give alle skibumser et forum til at diskutere, spørge, snakke, finde andre skibumser og lignende.

Gruppen er åben for alle og jeg håber at i alle har lyst til at invitere alle i kender, som har været eller skal være skibumser i denne sæson, 2014/15. Jeg håber at i alle vil være med til at få skabt et community herinde, hvor man kan spørge om hjælp og få vejledning til en sæson på ski eller snowboard.

Jeg tager selv på min 6. sæson til vinter og vil gøre mit bedste for at hjælpe alle skibumser til den bedst mulige sæson.

– Martin

Jeg håber vi ses derinde!

ski slang