Lørdag den 17. marts afholder Nike sæsonens vildeste boxsession i Underground Jib Arena i hjertet af København på Nørrebro. For at si

De bedste riders fra den danske ski- og snowboardverden er inviteret, dermed er det højest mulige niveau sikret – således også underholdningen. Konkurrencen er dog åben for alle, som vil være med til at kæmpe om de mange svedige præmier.

Masser af fede præmier

Præmierne inkl. kolde kontanter, Nike 6.0 Outerwear og en rejse til DM i Freestyle i uge 13 i Tigens. Det er til de riders som ender øverst på skamlen.

Nike City Jam

I den indledende runde er Nike City Jam en alle mod alle. Dommerne vælger de riders, som har fortjent at gå videre. Herefter er det heads-up knock-out battles, hvor publikum og de andre riders får den bedst mulige underholdning.

Under konkurrencen, vil der blive tændt op i grillen og uddeles Vitamin Well. Dj Joakemi og Snebold sørger for den gode stemning og masser af undeholdning.

Når lyset er slukket over Underground Jib Arena fortsætter festen på Bakken i Kødbyen.

Lån et GoPro HD Hero2

I forbindelse med Nikes konkurrence ’Vis os dine tricks’ , udlåner GoPro en masse kameraer, så du kan lave dit eget edit fra Nike City Jam. Dermed deltager du i konkurrencen om en uges ophold på Din Camp til sommer.

Der lagt op til en perfekt dag med masser af tricks, fest og hygge for både riders og tilskuere.

Vi ses til den vildeste afterburner på snowboard DM og luksus opvarmning til freestyleski DM.

Join eventet på facebook her.