Banen bestod af 4 features. Slopestyle banen starter med 2 forskellige muligheder, en down-flat-down rail og ved siden af en flat-down box. Herefter fulgte igen to muligheder, en forhøjet flat rail eller en up box. Efter dette følger to forskellige kickers, alt dette blev afsluttet med en quarterpipe i bunden.

Den samlede præmiesum var på 40.000 dollars. Så alene til slopestyle konkurrencen mødte der 70 mandlige og 11 kvindelige deltagere op. Der var også en plads til slopestyle konkurrencen til X Games på spil. The North Face Park & Pipe Open forløb over 3 dage. Første dag var kvalifikation til slopestyle semifinalerne på dag 2. Samme dag var der også finaler. På tredjedagen blev halfpipe konkurrencen afgjort. I halfpipe konkurrencen var der 24 mandlige og 8 kvindelige deltagere.

I slopestyle konkurrencen var der søskende sejr. Chris Logan og Devin Logan vandt henholdsvist herre- og damesiden. Chris Logan fik 95.40 point for sit gennemløb. Bl.a. landede han en switch right 1080 og en switch left 1260. Dette betyder også at han vil være at se til dette års X Games konkurrence den 27 – 30. januar. På de følgende pladser kom John Strenio (93.40) og Nick Goepper (91.00).

Devin Logan blev bedømt til 88.00 for sine anstrengelser. Hun fik vist dommerne at hun magtede en utroligt flot cork 720. På de næste pladser kom Anna Segal (81.25) og Maude Raymond (78.20).

Hele weekenden var velsignet med godt vejr, således også på tredjedagen, hvor halfpipe konkurrencen skulle afgøres. Den lokale David Wise viste hele dagen at han ville vinde foran hjemmepublikummet og i sidste ende lykkedes det også. Han startede med 2 x 900 med spin i to forskellige retninger og sluttede hele hans run af med en enorm left 1080. Dette belønnede dommerne med en score på 94.20. De følgende pladser blev optaget af Matt Margetts (91.40) og Patrick Baskins (90.80).

På kvindesiden fortsatte Dania Assaly sin sejrsgang i halfpipe konkurrencerne. Efter sin sejr i Dew Tour, vandt hun således også her. Hun havde lidt problemer med at gå stort, så hun kørte et sikkert, men utroligt flot gennemløb som sikrede hende sejren med en score på 90.00. Keltie Hansen og Devin Logan satte sig på de næste pladser med henholdsvis 88.40 og 87.00.

Næste og sidste stop på touren er den 17 – 20 februar i Waterville Valley, New Hampshire.