Jeg er ved at gå til af spænding. Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt og jeg venter bare på at komme afsted til alperne og forhåbentligt masser af sne. Østrig har oplevet det første store snefald, hvilke jeg forventer der kommer mange flere. Nu har de to sidste sæsoner, været med forholdsvist lave sneforhold. Det må meget gerne ændre sig i denne sæson. Håber på masser af sne, så St. Antons offpiste kan vise sig fra sin bedste side og jeg kan forberede mig bedst muligt til Helly Hansen Freeride DM 2012.

Mit video edit fra sæsonen sidste år kan ses her.

St. anton offpiste pudder

Håber på faceshots allerede i Sölden

Skitest uge 45 i Sölden

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme til skitest i uge 45 sammen med Ski&fritid. Det bliver forhåbentligt en uge med gode sneforhold og test af en masse gode ski på Söldens gletcher. Jeg vil forsøge at teste et så bredt spektrum af ski som muligt, slalomcarvers, GS ski, twintip ski, freeride ski osv. Alle disse tests, vil jeg selvfølgelig dele med jer læsere. I kan se frem til en stor mængde anmeldelser, fortællinger og billeder fra en uge på Söldens gletscher med en ubegrænset mængde ski.

Du kan læse mere om testturen her.

Planer i begyndelsen af sæsonen

Så sæsonen går snart i gang for mit vedkommende. Jeg forventer at blive i Sölden i omkring 2 uger, hvorefter jeg tager til St. Anton for at påbegynde arbejde og måske få sæsonens første randonné ture ind. St. Anton skiområde, så vidt jeg ved, først i starten af december. Der bliver derfor nok nogle lidt lange dage, men det er altid godt at komme ned og lære nogle andre skibumser at kende.

Har du planer om at tage en sæson på ski? Eller hvad har du af planer mht. skiferier i år? Kommentér, og lad os se hvor mange forskellige muligheder der er for at få en god skiferie.