Normalt kan du ikke læse så meget om alpint racing her på Freeskiing.dk, medmindre det handler om Lindsey Vonn, men det er et aspekt af skiløbet, som vi bliver mere og mere imponerede over, og interesseret i. Derfor varmer det også vores skihjerter at Århus Skiklub i samarbejde med flere skiklubber nu inviterer til opstartsmøde for Aarhus Skiklub Alpin Race Team.

Alpinklub

Foto: Århus skiklub

Målsætning

Det nye Alpin Race Team er det ikke det overordnede mål at vinde guldmedaljer men nærmere at at udvikle og stimulere skitekniske færdigheder gennem porttræning, som både er utroligt spændende og underholdende. Alle kan være med, hvis bare motivation og lysten er der. Det er selvfølgelig et krav at dit barn skal kunne tage liften op på egen hånd, men ellers er der frit slag.

Vil du læse mere om Aarhus Skiklub Alpin Race Team kan du tjekke deres oplæg om projektet eller deres hjemmeside.

Opstartsmødet er allerede på tirsdag d. 8 april

Århus skiklub

Foto: Århus skiklub

Træning hjemme og ude

Er du en del af den nye alpinklub vil der være masser af gode træningsseessioner, i Danmark, men også i Skandinavien og alperne. Hjemme i DK, vil der være træning på rulleski, inline træning og undervisning med gamle racere hos SkiArena.

Århus skiklub2

Foto: Århus skiklub

Flere danskere til OL

Med lanceringen af en dansk alpin skiklub mere, kan det være at vi til Vinter OL i 2030 har mere end en dansk portløber med i racet mod uret. Det kunne være sjovt, hvis vi blev endnu bedre repræsenteret på de to brædder. Selvom Christoffer Fårup uden tvivl også imponerede os i Sochi.

Se hans WC gennemløb fra Val Gardena