“Vi er simpelthen blevet overhalet indenom af 800 udklædte englændere, der ville gøre vores nye bar alt for fyldt. Konsekvensen er, at vi har valgt at fortsætte det glimrende samarbejde med Saloon Bar. Altså stedet vi har brugt de sidste par år i Tignes”, forklarer arrangør Tobias Hansen, der ellers tidligere meldte ud, at man havde fundet en ny bar til dette års Helly Hansen Freeride DM.

Helly hansen FReeride dm musik

Jeg tror ikke, den nye bar var helt klar over, at de mennesker, der kommer til Freeride DM er pænt gode til at hygge sig med en øl i hånden. For så tror jeg ikke, de også havde sagt ja til at huse englænderne. Uanset vurderede arrangørteamet bag DM, at vi gerne vil feste uden 800 stive englændere. Og det er der heldigvis plads til på Saloon Bar“, forklarer Tobias Hansen.

DJ Fred er tilbage

På DJ-fronten har både deltagere, tilskuere og den feststemte aftencrowd de sidste par år kunnet nyde musikken fra DJ Mikkel Jackson og Peter Plus. Det makkerpar holder pause i år, da Peter Plus er travlt optaget med at turnere med Flødeklinikken. Til gengæld er der ikke gået på kompromis med afløseren. Det er nemlig ingen ringere end DJ Fred, der var med som DJ, da DM foregik i Les 2 Alpes.

Freeride DM fest

Det stikker altid af til Freeride DM

Hvem er DJ Fred?

“Det er jo helt vildt, at vi har DJ Fred med igen. Han er vildt dygtig, hyggelig og ekstrem dygtig på et par pladespillere. Selvfølgelig er det ærgerligt med Peter Plus, men mon ikke vi så kan få dem alle tre med i 2014?”, udtaler Tobias Hansen.

DJ Fred er kendt i det københavnske natteliv, hvor han blandt andet mixer musikken på den velbesøgte “Mesteren & Lærlingen” i den københavnske Kødbyen. Derudover har han holdt gigantiske polka-fester rundt omkring i hovedstaden, hvor der i den grad er blevet danset.

Endnu ikke bestilt din rejse?

Hvis du endnu ikke har booket din rejse til årets DM i freeride, hvor du altså kan høre vilde DJ-mix, deltage i DM og ellers bare nyde hæsblæsende og vovet skiløb, så er det med at komme igang. Danski har fortsat enkelte rejser til Tignes i påsken, men skynd dig.

Freeride DM tilskuere

Altid masser af tilskuere til Freeride DM i påsken