Hvad sigeren bagmanden?

Vi har taget os en snak med Anders Olesen, manden bag TGSiO, for at høre om hvad du kan forvente af den kommende kollektion og hvad der har lagt af tanker bag de nye designs.

10678532_805233159508066_3618978050213572613_n

Anders Olesen siger følgende:

Vi prøver hele tiden at forny os, men stadig holde fast i de designs som folk kan lide. Så I år har vi bl.a. fundet en ret cool mand på rulleski, og historen er faktisk at han i starten af 80´erne løb fra København til Barcelona. Trykket er fra denne tur.

Hver år er der en ny designer som har lavet de nye prints, hvilket virker ret godt og er med til at skabe fornyelse. På sigt kunne det være sjovt, hvis “kunderne” selv kunne designe TGSiO og så kan de mest populære blive sat i produktion.

Vores favorit

Med flere nye styles er der endnu mere at vælge mellem inde på deres hjemmeside, TGSiO.com. Med deres iøjnefaldende t-shirts kan du blive klar til at sneen falder og få opmærksomhed både før, under og efter skiferien. Alle deres t-shirts er unisex og kan få i størrelserne S-XL. Vi har selvfølgelig fundet vores favorit. Hvordan kan man ikke lide en fyr på rulleski med stor oldschool rygsæk på, som øjensynligt har rullet hele vejen til Barcelona?

TGSiO_T114_front

Hip Beanie

Som noget nyt til denne sæson har TGSiO lavet en Hip Beanie med et rødt labellogo. Den simple beanie er vendbar og kan derfor bæres som kort opfoldet eller som lang beanie. Fungerer glimrende til både ski og hjemme i Danmark. Den kan fås i flere forskellige farver.

TGSiO_male_model-copy

Gratis levering

Som noget nyt har Thank God Summer is Over introduceret gratis levering på alle køb over 399 kr. Så hvis du køber en t-shirt og en beanie, får du leveret det kvit og frit lige til døren.