Der var kun 20 dage til jul, da vi tog en dukkert i den udendørs pool, hvorefter vi fløj videre til Mammoth Lakes. Det var stormvejr og i højtalerne lød det, at vi ikke var garenteret at kunne lande pga. vind, men efter en times vanvittig bumletur i luften landede vi heldigvis og blev hentet til vores nye hjem – et kæmpe stort og ægte amerikansk hus!

Video

[video_lightbox_vimeo5 video_id=115891469 width=1000 height=730 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2015/01/mammoth-mountain.jpg]

Første dag i Mammoth

Dagen efter tog vi på bjerget, Mammoth Mountain og vi var mega-spændte og i højt humør da vi klikkede i skiene. Vi shreddede den lille park lidt, og prøvede at få følelsen tilbage på sneen. Herefter var vi virkelig heldige, da det dumpede ned med ny lækker pudder sne flere dage i træk, og vi fik den bedste sæson start med sne til knæene mellem træerne, hvor vi havde det skide-skægt alle sammen!

Vi fejrede juleaften med dansk julemad skaffet helt fra L.A, en tur i den opvarmede og sneomliggende jacuzzi, samt et houseparty af de bedre, som alt sammen gjorde julen til en succes.

Trine-og-isabella-i-mammoth

Læs mere

For flere detaljer og billeder fra turen, huset, parken og pudderen, tjek trinedj.dk/blog.

Instagram:

Isabella_tvede

Trine_dj