Har du ikke haft en af de nedfarter, hvor du er sikker på at du nærmest har brudt lydmuren? Lavet et trick, så stort at du troede du skulle forlade jordens atmosfære? Forestil dig at du kan vide det med sikkerhed. Det kan du nu!

Helt ny teknologi

Med Airwave tager Oakley design og teknologi til et nyt niveau. Oakley Airwave har indbygget heads-up display med integreret GPS, Bluetooth og meget mere. En sensor giver dig øjeblikkeligt overblik over din airtime, herunder distance og højde. Udover over det får du mange andre smarte funktioner som; musik playlist, preloaded terrænkort, buddy tracking m.m. Oakley Airwave er ikke bare en goggles, det er meget tættere på et mobilt instrumentbræt.

Med en innovativ prisme teknologi får du i Oakley Airwave en skarp grafik i widescreen. Den helt nye og smarte teknologi viser et heads-up display som ser ud som et 14 tommers fjernsyn, set på en afstand af halvanden meter.

Funktioner i Oakley Airwave

  • Fart: GPS’en viser dig nøjagtigt, hvor hurtigt du kører ned af bjerget.
  • Airtime analyse: Aflæser afstanden, højden og airtimen i alle dine hop og drops.
  • Højdemeter: Du kan måle højdemeter per nedfart, per dag og over hele sæsonen. Oakley Airwave erstatter de smarte GPS ure.
  • Navigation: Du kan finde din præcis position på pistekortet eller finde det punkt eller pisten som du leder efter.
  • Buddy Tracking: Har dine venner Oakley Airwave eller den tilhørende App, kan du finde og lokalisere dine venner.*
  • Musik: Få fuld kontrol over din playlist og musik, så du altid har et perfekt soundtrack med på pisten.**
  • Smartphone tilslutning: Du kan se alle dine indkommende beskeder eller opkald. Bluetoost tilslutningen tillader at du kan tilslutte din smartphone, eller pulsmåler eller noget helt tredje. Kompatibel med både Apple og Android operativ systemer.**
Oakley Airwave goggles

En af de flotte og tekniske Oakley Airwave

Oakley Airwave har ikke bare den nyeste computerteknologi. Den har også Oakley patenterede Switchlock teknologi, som kendes fra Oakley Airbrake. Du vil derfor altid have det bedste udsyn, når du hurtigt kan skifte til den rigtige linse i liften.

Behageligt fit og super pasform

Med de gennemtestede frame teknologier O-Flow Arch og O Matter får du med Oakley Airwave et reduceret pres på næseryggen og et mere balanceret fit igennem hele dagen. Den dobbelte linse med ventilation og F3 anti-dug teknologi gør duggede linser til en ting som hører fortiden til. Oakley Plutonite linser filtrerer 100% af alle UV-stråler fra og Iridium belægningen balancerer gennemstrømningen af lys. Linsen i Oakley Airwave er naturligvis med Oakley High Definition Optics, HDO.

Oakley Airwave er endnu ikke tilgængelig hos danske forhandlere. Men du vil kunne købe Oakley Airwave hos Blacksnow.dk når den kommer til Danmark.

Noter

*Medlemmer af gruppen skal have Oakley Airwave eller en tilhørende App for kunne bruge Buddy Tracking.

**Allerede tilgængelig på Android styresystemer. Vil blive tilgængelig på iOS styresystemer i December 2012.

Vi glæder os til at se Oakley Airwave og forhåbentligt for lov til at teste GPS systemet. Vi har vores tvivl omkring hvorvidt det er en fordel at have et mini display, som kan være en distraktion. Men det bliver helt sikkert spændende at finde ud af.