Med Oakley Heritage fejrer Oakley deres 30 års jubilæem med performance eyewear. Oakley Heritage hylder udviklingen af en revolution, ved at bringe vintage modeller tilbage i en begrænset tidsperiode. Det er din chance for at eje et stykke historie, med et classic look. Du viser respekt for sportens helte og den cool reto stil. Du kan bære farverne og stilen af historien med ære.

Oakley heritage-12

Terje med hurtige solbriller og klassisk handplant

Video

Historisk tilbageblik på Oakley Heritage. Der er masser af kærkomne gensyn med legender fra diverse sportsgrene. Allerede for 30 år siden var Oakley eyewear banebrydende.

De forskellige Oakley Heritage

Et samlet overblik over de forskellige Oakley Heritage modeller:

Oakley Eyeshade

Med “2014” feature ind i framen, er denne model af verdens første performance eyewar bygget med en forbedret næreryg konstruktion. De kommer med to sæt stænger (kurvede og lige).

Oakley eyeshade

Oakley Razor Blades

Oakley Razor Blades fortsatte revolutionen, som begyndte med ovenstående Eyeshade. I den nylancerede Heritage kollektion finder du Razor Blades i flere forskellige farver og kombinationer. Du får også bare lige og “trigger” formede stænger.

Oakley Razorblade

Oakley Frogskins

Den første solbrille med dobbelt linse design. Dette retro eyewear giver noget originalitet til dit stree look med dets legendariske design, som for længst er blevet en del af solbrille historien.

oakley frogskin

Oakley RadarLock

Udviklet til at møde de hårdeste krav fra verdens bedste atleter. RadarLock ændrede spillereglerne med en hel ny definition af performance. Som atlet kan du nu bruge alle Oakley performance linser i en og samme brille.

Oakley Radarlock

Oakley Radar

Oakley Radar har et udskifteligt linsedesign, som lader sig optimere dit udsyn i ethvert miljø. Den revolutionerende hydrofobiske linsebelægningen afviser effektivt vand, fedt og skidt, hvilket holder dine linser skarpe!

Oakley radar

Oakley Racing Jacket

Med Oakley Switchlock kan du lynhurtigt skifte linse, så du altid er klar på et skift i vejret. Oakley Racing Jacket giver dig skarphed og komfort, samlet i en performance solbrille.

Oakley racing jacket