Afterski i Bad Gastein

Bad Gasteins berømte afterski

Når det er tid til pause er der masser af muligheder for at gribe en bid mad på Bad Gasteins pister. Der er masser af små hyggelige restauranter, hvor der bliver budt på noget god varm mad. Efter pisterne lukker kan man tage skiene på nakken og ramme en af de flere gode afterski barer, der findes i byen. Afterski i Bad Gastein er utroligt godt og der er gang i den hver dag. Når afterski i Bad Gastein slutter, kan man ramme Bad Gasteins barer og pubs om natten.

Party i Bad Gastein

Bylivet er førsteklasses med masser af barer og diskoteker, hvor man kan danse morgenstunden. De gode skiløbsmuligheder, et mere end rimeligt prisleje og godt byliv betyder at Bad Gastein får besøg af mange gymnasie udflugter, som sørger for et dansk islæt i byen.

Er man ikke så meget til afterski og kolde fadøl er her også flere muligheder. Bad Gastein er en gammel kurby, derfor er her flere kurbade, hvor man kan sidde og slappe af efter en lang dag på ski.

Alt dette betyder at Bad Gastein er et rigtigt godt område til den øvede skiløber, som også gerne vil ud se, hvad natten har at byde på. Der er også muligheder for begyndere, men det er bedre at føle sig tilpas på den røde piste for at udnytte området bedste muligt. Det kan anbefales at tage på skiferie i Bad Gastein.

Tilbage til skiferie i Bad Gastein

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.