Skiferie i Ischgl

Ischgl er et af Østrigs største skiområder. På skiferie i Ischgl strækker liftkortet sig ind over grænsen til Schweiz. Ischgl skiområde har mere end 200 km piste og 41 lifte, mulighederne er derfor mange. Samtidigt ligger langt størstedelen af skiområdet i over 2000 m, hvilket gør at man er sikker på god sne på skiferie i Ischgl.

3 store Kabinelifter kører fra Ischgl by op til Idalp 2300 m højde. Herfra køres der rundt til resten af skiområdet. En af de mere populære ruter i Ischgl skiområde er den 12 km lange tur fra toppen af Palinkopf til Samnaun, som kører igennem det toldfrie område.

Offpiste i Ischgl

Ischgl offpiste mangler ikke muligheder, Ischgls store skiområde har rigeligt med ruter i offpisten.

Snowpark i Ischgl

Ischgl snowpark er i topklasse med bl.a. halfpipe

Afterski i Ischgl

Ischgls afterski er kendt over hele Europa for at være noget af det vildeste og bedste afterski i verden.

Ischgl er et skiområde med masser af muligheder, men det er ikke familievenligt. Skiløbet ligger langt fra Ischgl, pisterne ned til Ischgl er smalle og overbefolkede samtidigt er her mere feststemning end familiehygge. For unge med appetit på sublimt skiløb, såvel på pist som offpiste er Ischgl skiområde storartet. Der kan på skiferie i Ischgl køres vilde linier om dagen og drikkes weissbier om aftenen.

Prisniveauet på skiferie i Ischgl gør dog at opholdet hernede ikke er billigt. Det økonomiske råderum skal nok være større end, hvad f.eks. studerende har råd til, for at tage på skiferie i Ischgl.

5-dages liftkort: 173 €

Skirejse ischl

Ischgl pistekort

Ischgl, pistekort, piste, freeride, freeskiing

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.