Skiferie i Mayrhofen

Mayrhofen skiområde byder 159 km snesikre pister. Samtidigt har man på skiferie i Mayrhofen mulighed for at udforske resten af Zillertal dalen, med det meget omfangsrige liftkort, Zillertal Superskipass. Dette liftkort giver adgang til over 660 km piste i hele dalen, så der er flere pister end man kan nå at besøge på skiferie i Zillertal.

Her er alt fra lavt beliggende begynderpiste, til den store Hintertux gletscher og Østrigs stejleste piste Harakiri. Den meget stejle piste har en hældsprocent på 78%, en piste til de fartglade skiløbere.

Skiferie i Mayrhofen for begyndere

Ahorn bjerget er det bedste i Mayrhofen skiområde til begyndere. Her er flere gode, brede blå pister, hvor begyndere kan lære at stå på ski. De 4 andre bjerge i Mayrhofen skiområde, er mere domineret af røde pister. Dette gør området meget velegnet til den øvede skiløbere. Her er ikke mange virkeligt stejle pister, udover den førnævnte Harakiri.

Mayrhofen skiområde har derimod mange medium stejle pister, som giver mulighed for både at køre stærkt, samt at lave en masse gode sving på de velpræparede pister, man rammer på skiferie i Mayrhofen. Desværre mangler der i Mayrhofen skiområde nogle dalnedfarter. Der er meget få af dem, hvilket betyder de er meget overbefolkede og i dårlig stand om eftermiddagen. Resten af Mayrhofen skiområde er dog meget omfangsrigt og udfordrende.

Mayrhofen skiområde har meget at byde, uanset hvilken form for skiløb du er til. Hygge er der også masser af i Mayrhofen skiområde. Her er masser af hyggeligt restauranter, både på bjerget og i byen. Skal der være mere gang i den er der også et livligt aprésski liv ved bunden af gondolen. Hele familien vil føle sig tilpas i Mayrhofen skiområde.

Mayrhofen offpiste

Der er flere gode muligheder for at køre god offpiste i Mayrhofen og resten af Zillertal.

Mayrhofen snowpark

Mayrhofen snowpark er en snowpark på højt niveau.

5-dages liftkort til Mayrhofen: 171€

skirejse mayrhofen

Mayrhofen pistekort

mayrhofen, pistekort, ski

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.