Skiferie i Saalbach Hinterglemm

Tager man på skiferie i Saalbach Hinterglemm er er man i et af Østrigs største sammenhængende områder. 200 km piste i Saalbach Hinterglemm skiområde er serviceret af 55 lifte og alt hænger sammen. Dette giver en enorm diversitet og mange forskellige skioplevelser. Saalbach Hinterglemm skiområde kan byde på det hele, her findes stejle world-cup pister over pukkelpister til brede afslappende boulevarder.

De stejle pister kan bl.a. findes på de to ruter Zwölferkogl-Nord og Schattberg-Nord, disse er udfordrende nok til selv erfarne skiløbere. Saalbach Hinterglemm er ikke det optimale område til offpiste kørsel. Der findes dog områder, hvor det er muligt at køre god offpiste. Områderne Schattberg, Zwölferkogel and Asitz byder f.eks. på nogle gode runs på en offpiste dag.

Saalbach Hinterglemm snowpark

Snowparkerne i Saalbach Hinterglemm skiområde kan tilfredsstille enhver freestyler.

Afterski Saalbach Hinterglemm

Afterski er en af de helt store attraktioner ved skiferie i Saalbach Hinterglemm.

Saalbach Hinterglemm er et stort og og populært skiområde. Det er ikke for ingenting, her er masser af godt skiløb og mange gode oplevelser senere på dagen. Saalbach Hinterglemm skiområde tiltrækker både familier og unge, dette vidner om meget forskelligt skiløb og en god by. Det kan derfor anbefales til alle at tage på skiferie i Saalbach Hinterglemm.

5-dages lifkort: 178 €

skirejse saalbach

Saalbach Hinterglemm pistekort:

saalbach, hinterglemm, pistekort, freeride, offpiste, freestyle

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.