Skiferie i Sölden

Sölden skiområde er Østrigs eneste område med 3 toppe over 3000 m. Disse toppe er: Gaislachkogel (3.058 m), Tiefenbachkogl (3.250 m), Schwarze Schneide (3.340 m). Dette giver en enorm snesikkerhed på de 148 km piste man har til rådighed på skiferie i Sölden.

To af gletcherne har åbent for skiløb hele året, så Sölden kan også byde på sne, hvis lysten melder sig i sommerferien. Hvis sneen alligevel svigter er 67% af området dækket af snekanoner. Her er noget for enhver smag. Begyndere har mulighed for at stå i et mindre område nede ved byen og et større begynder område findes på Giggijoch-plateauet.

Sölden offpiste

Sölden afterski

ölden har masser af restauranter på pisterne, hvor der kan indtages lidt mad, når sulten melder sig efter en lang dag på ski. Her er alt fra klassiske Østrigske træhytter til fancy barer. Afterskiing er også muligt her og der er godt gang i den. Selvom Sölden mangler et decideret centrum er bylivet godt og festligt.

Sölden snowpark

Et så stort område som Sölden har selvfølgelig også en snowpark. Snowparken ligger på Giggijoch plateauet. Sölden har bygget et helt område til unge mennesker, hvor der udover snowparken bl.a. også findes en racecourse.

Sölden har forskellige oplevelser at byde på udover godt skiløb. Det giver også mange flotte naturoplevelser. Skiløbet her er bedst for den let øvede til øvede skiløber. Der er mange mellemsvære pister, men der mangler lidt rigtigt udfordrende pister. Sölden er et rigtigt godt område for skiløberen, som vil udfordres samtidig med at få store naturoplevelser.

5-dages liftkort: 197,50 €

skirejse sölden

Sölden pistekort:

Sölden, pistekort, offpiste, freeride

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.