Skiferie i St. Anton

St. Anton er et stort område, der er 280 km præpareret piste. Alle disse km piste bliver serviceret af 85 lifte. På trods af de mange km piste er St. Anton ikke et begynder område. Pistekortet er ikke ligefrem oversvømmet af blå pister. Enten er det stejlt eller fladt. Hvis erfaringen er der og man føler sig tilpas på de røde og sorte pister er det et område fyldt med lange og stejle nedkørsler. St. Anton er et sted man vender tilbage til.

Et område som St. Anton, som har så meget at byde er selvfølgelig også populært. Dette betyder at der i højsæsonen kan der være lang kø ved lifterne. Over jul og nytår samt i uge 7-8-9 er de travleste uger, hvor man kan være uheldig og komme i lang kø ved lifterne. Det kan dog accepteres pga. det exceptionelle skiløb St. Anton kan byde på. For at nyde den fulde oplevelse kræver det dog en vis erfaring på ski, er erfaringen tilstede kan en skiferie i St. Anton være den bedste du kommer på.

St. Anton offpiste

St. Antons offpiste kan beskrives med et ord, legendarisk

St. Anton snowpark

Læs mere om St. Antons snowparker, som forbedres år for år.

Afterski i St. Anton

Afterski i St. Anton skal opleves, men her kan du læse mere om afterski i St. Anton

St. Anton er det perfekte område for den nysgerrige skier, der ønsker at presse sin formåen. Der er alle muligheder for at få en fantastisk skiferie i St. Anton.

7-dages Liftkort til St. Anton: 239 euro

7-dages Ski og støvleleje:         185 – 242 euro

St. Anton pistekort:

 Tilbage til skiferie i Østrig

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.